counter

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έγινε 2 ετών - Η ανάρτηση και το συγκινητικό μήνυμα

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έγινε 2 ετών - Η ανάρτηση και το συγκινητικό μήνυμα
Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έγινε 2 ετών - Η ανάρτηση και το συγκινητικό μήνυμα

Δύο χρόνια ζωής συμπλήρωσε η κόρη της Νάντιας Μπουλέ και του Γιώργου Ισαάκ, με το ζευγάρι να ετοιμάζει ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων για τη μικρή Ρωξάνη - Σεμέλη, που γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 2021.

Οι γονείς της, λοιπόν, της ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

«2 χρόνια ευτυχίας μαζί σου. 2 χρόνια που κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη σου. Να σε χαιρόμαστε φωτεινό μου πλάσμα. Σ’αγαπάμε ως τον ουρανό κι ακόμα παραπάνω» έγραψε η Νάντια Μπουλέ στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο σχετικές φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Nάντια Mπουλέ: Αποκαλύπτει τι άλλαξε στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: “Ήρθε η ώρα, σπρώξε” είχε αποκαλύψει σχετικά με τον τοκετό η Νάντια Μπουλέ, η οποία όταν follower τη ρώτησε για τους πόνους μετά τον τοκετό, είχε εξομολογηθεί: «Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό».

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - nadiaboule

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR