counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για MadWalk: "Είδα μια τραγουδίστρια που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα το playback"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για MadWalk: "Είδα μια τραγουδίστρια που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα το playback"
Νάνσυ Ζαμπέτογλου για MadWalk: "Είδα μια τραγουδίστρια που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα το playback"

Χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το MadWalk 2023 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Τα όσα έγινε στο γήπεδο Tae Kwon Do σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Δείτε επίσης! Φαίδρα Παπανδρέου: Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk 2023 (Βίντεο)

Όσα είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

«Ο Μικέλε Μορόνε ήταν ο μόνος που τραγούδησε live, αν και του είπαν από την παραγωγή ότι θα ήταν πιο safe να τραγουδήσει ζωντανά. Μπράβο του. Η αλήθεια είναι ότι είδα μία τραγουδίστρια στα πλάνα που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα άκουγα εγώ», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μπορεί να μην το έχει συνηθίσει, παιδιά. Αν δεν το έχεις συνηθίσει, είναι αμήχανο», σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Θετικά σχολιάστηκε και η Ελένη Φουρέιρα. Μεγαλώνει και ωριμάζει, μου αρέσει η σκέψη της. Άκουσα και ένα podcast πρόσφατα και ενθουσιάστηκα μαζί της», πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Όσο περνάει ο καιρός, την Ελένη Φουρέιρα την αγαπάς και την εκτιμάς περισσότερο. Και για αυτά που λέει, είναι όλα μέσα», ανέφερε ακόμη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Πλέον δεν πάμε πλέον στα MAD. Ήμασταν κι εμείς στα MAD τις πρώτες δύο χρονιές. Ήταν άλλες εποχές. Εδώ (στα MadWalk) είχε τουλάχιστον κάποιους καλλιτέχνες που μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους, δεν είχε 20χρονα. Είναι κάποια άλλα events που ή λένε τραγούδια που δεν ξέρω ή που δεν μου αρέσουν ή που δεν θέλω και να τα ξέρω σε μεγάλο βαθμό», είπε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και συνέχισε: «Αυτό είναι λίγο πιο ενήλικο. Έβαζα τις προάλλες μουσική στο Spotify το πρωί στο σπίτι, τη λίστα «επιλογή της εβδομάδας» και άλλαζα το ένα τραγούδι μετά το άλλο. Είχαν όλα μέσα κακές λέξεις και κακά πράγματα. Αν τα άκουγα στα αγγλικά, ίσως να μην με πείραζε τόσο».

«Θανάση, εμένα με σοκάρει που μιλάνε για ουσίες. Δεν θέλω. Δεν ξέρω και αν τα εννοούν όλα αυτά, εύχομαι πως όχι. Κάνουμε τόσο κόπο, γίνεται τόσος λόγος για την πατριαρχία, τα #metoo, έχουμε ένα κορίτσι τώρα που… στην επικαιρότητα τέλος πάντων και έρχεται ένα τραγούδι και σου λέει: κάνε αυτό», είπε ακόμη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR