counter

My Style Rocks Τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια!

My Style Rocks Τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια!
My Style Rocks Τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια!

Τον μεγάλο τελικό του “My Style Rocks” παρακολουθήσαμε το απόγευμα της  Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη φάση οι 5 φιναλίστ, Emilia Vodos, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Όλγα Κοτλιδά, Αναστασία Σαμαρά και Σελένη Φωτιάδη, κλήθηκαν να φέρουν στην πασαρέλα ένα από τα task που έχουν παρουσιαστεί στη φετινή σεζόν παρουσιάζοντας νέο concept και outfit. Οι κριτές αποφάσισαν όλα τα κορίτσια να περάσουν στην επόμενη φάση, καθώς δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου από τα looks τους.

Δείτε επίσης - My Style Rocks Τελικός: Το αίτημα των κριτών που άφησε άφωνες τις παίκτριες και την Καραβάτου, "Ενημερώστε αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο"

Στη δεύτερη φάση η κάθε φιναλίστ θα πρέπει να επιλέξει ένα Gala από όσα έχουν παρουσιαστεί φέτος και να διαγωνιστεί με εντελώς διαφορετικό concept και look. Αφού τα κορίτσια παρουσίασαν τα looks τους, οι κριτές αποφάσισαν πως η Emilia Vodos και η Όλγα Κοτλιδά περνούν στην επόμενη φάση ενώ η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη μένουν εκτός της διεκδίκησης του τίτλου.

My Style Rocks – Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια

Στην τρίτη φάση η Emilia Vodos και η Όλγα Κοτλιδά εμφανίστηκαν με outfits που έχουν ήδη φορέσει στο διαγωνισμό και το παρουσίασαν ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά.

Τον λόγο σε αυτή τη φάση δεν είχαν οι τρεις κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, αλλά το τηλεοπτικό κοινό.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως η νικήτρια του “My Style Rocks” είναι η Όλγα Κοτλιδά, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

«Τρέμω! Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι πολύ συγκινημένη με όλα αυτά τα τέλεια πράγματα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με ψηφίσατε, σας ευχαριστώ», ήταν τα πρώτα λόγια της Όλγας Κοτλιδά μετά την ανακοίνωση πως είναι η νικήτρια τουMy Style Rocks”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR