counter

My Style Rocks: Συγκλόνισε η Αμίνα Χακίμ για τη μάχη της με τον καρκίνο - "Μετά από αυτό γεννήθηκα"

My Style Rocks: Συγκλόνισε η Αμίνα Χακίμ για τη μάχη της με τον καρκίνο - "Μετά από αυτό γεννήθηκα"
My Style Rocks: Συγκλόνισε η Αμίνα Χακίμ για τη μάχη της με τον καρκίνο - "Μετά από αυτό γεννήθηκα"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το My style Rocksτο μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, σήμερα όταν η Αμίνα Χακίμ έφτασε μπροστά από την κριτική επιτροπή, έκανε μια εξομολόγηση που συγκλόνισε όλους όσοι ήταν στο πλατό. Η διαγωνιζομένη του “My Style Rocksμίλησε για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό, κάνοντας την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και πολλές από τις διαγωνιζόμενες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.  

Διαβάστε επίσης! Αμίνα Χακίμ: Το μήνυμα της πρώην παίκτριας του “My style rocks” μέσα από το νοσοκομείο – “Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα”

My Style Rocks – Συγκλόνισε η Αμίνα Χακίμ για τη μάχη της με τον καρκίνο 

«Το 2020 ήμουν εδώ. Στο μεταξύ μεσολάβησαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν ότι τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό. Βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που πέρασαν ή περνάνε κάτι αντίστοιχο ή στους ανθρώπους που είναι δίπλα σε αυτούς που το πέρασαν ή περνάν να μην το βάζουν κάτω σε καμία περίπτωση. Ότι δεν είναι μόνες. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και για αυτό θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν περνάω καλά. Παρόλα αυτά είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Απλά όταν φέρνω στο μυαλό τι πέρασα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και πως ανταπεξήλθα, αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες και χειρουργεία. Δεν ήταν λίγα όλα αυτά που έκανα. Μπορεί να μην έχω την όψη ενός άρρωστου ανθρώπου ή ενός ανθρώπου που πριν ένα χρόνο τέτοια ημέρα μπορεί να ήταν στη χημειοθεραπεία. Δεν αντιμετώπισα τον καρκίνο σαν ένας άρρωστος άνθρωπος. Μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά ήμουν τυχερή που πέρασα από αυτό γιατί μετά από αυτό γεννήθηκα», εξομολογήθηκε η Αμίνα Χακίμ.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR