counter

My Style Rocks: Η ανατρεπτική αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο και η είσοδος των δυο νέων παικτριών

Η πρώτη εβδομάδα στον νέο κύκλο τουMy Style Rocksολοκληρώθηκε και η δεύτερη ξεκίνησε με πολλές ανατροπές.

Στην έναρξη του επεισοδίου μια νέα παίκτρια έκανε την είσοδό της, αφού χθες αποχώρησε η Θεοδώρα Φόρτωμα. Ο λόγος για την Βασιλική «Μπι» Τρανούλη, η οποία είναι δασκάλα fashion illustration και έχει δικό της fashion studio. Στο studio της οι σπουδαστές παρακολουθούν μαθήματα  μόδας και πατρόν αλλά το σημαντικό για εκείνη είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει, έχει τη δική της προσωπική αισθητική. Το στιλ της έχει street καταβολές και έχει επηρεαστεί από τις κουλτούρες των δρόμων του Λονδίνου, του punk, του Τokyo κλπ.

«Νιώθω ότι η επιλογή να ασχοληθείς με τη μόδα γίνεται κάποιες φορές χωρίς να ξέρουμε τι υπάρχει πίσω. Μου άρεσαν τα ρούχα, αφιερώθηκα σε αυτό και κοίταξα την μόδα ως τέχνη και ως κομμάτι έκφρασης» εξηγεί η ίδια.

Μπορεί να εκνευριστεί με όσους λένε ό,τι τους αρέσει η μόδα ενώ στην πραγματικότητα αυτό που τους αρέσει είναι το shopping. Σχετικά με την κριτική, λέει ότι της είναι αδιάφορη η γνώμη αυτών που δεν ξέρουν από μόδα, Για τον εαυτό της δηλώνει ότι είναι ειλικρινής και δίκαιη. Στο My Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να εμπνεύσει…

Διαβάστε επίσης! My Style Rocks: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε πως της έκανε πρόταση γάμου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

My Style Rocks - Η ανατρεπτική αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο 

Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι η Κατερίνα Καραβάτου είχε μια απρόσμενη ανακοίνωση για τις παίκτριες. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως τα δυο κορίτσια που βρέθηκαν στις τελευταάιες θέσεις την προηγούμενη εβδομάδα θα μονομαχήσουν και μια θα κερδίσει την παραμονή της στο My style Rocks”.

Τα δυο κορίτσια αυτά ήταν η Ελισσάβετ και η Φωτεινή, οι οποίες παρουσίασαν τα looks τους στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και στους τρεις κριτές. Τελικά αυτή που τα πήγε καλύτερα ήταν η Φωτεινή και έτσι η Ελισσάβετ Παπακανέλλου αποχώρησε από το παιχνίδι. Μετά την απρόσμενη αποχώρηση η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως στο My Style Rocksθα δούμε μια νεά παίκτρια, η οποία είναι η Ηρώ Ζεϊμπέκη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από το "My Style Rocks". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR