counter

My Style Rocks: Επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας μετά από 6 χρόνια - Αυτές είναι οι δυο νέες παίκτριες

My Style Rocks: Επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας μετά από 6 χρόνια - Αυτές είναι οι δυο νέες παίκτριες
My Style Rocks: Επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας μετά από 6 χρόνια - Αυτές είναι οι δυο νέες παίκτριες

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα στο My Style Rocksμετά το χθεσινό Gala και την αποχώρηση της Ηρούς Ζεϊμπέκη.

Μάλιστα σήμερα μετά την έναρξη του επεισοδίου και την πασαρέλα των διαγωνιζόμενων, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως δυο νέες παίκτριες θα κάνουν την είσοδό του στο ριάλιτι μόδας.

Ο λόγος για την Τάνια Κοφινιώτη, η οποία είναι 35 ετών, ασχολείται με το μόντελινγκ και τη διοργάνωση παιδικών event, ενώ έχει πάρει ξανά μέρος στο “My Style Rocks” στο παρελθόν. Η άλλη νέα διαγωνιζόμενη είναι η 39χρονη Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου,που ασχολείται με Social Media Strategies και είναι Content creator.

Διαβάστε επίσης! My Style Rocks Gala: Η νικήτρια της εβδομάδας και η παίκτρια που αποχώρησε

 

My Style Rocks – Ποια είναι η Τάνια Κοφινιώτη;

Μετά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks το 2018 επιστρέφει για να κάνει τη διαφορά! Ως μοντέλο έχει λάβει και τον τίτλο Σταρ GS Ελλάς το 2014. Από μωρό θυμάται τον εαυτό της να παίρνει υφάσματα και να δημιουργεί… «συνολάκια». Θυμάται να φοράει ό,τι έβρισκε στο σπίτι, να τα συνδυάζει και να κάνει πασαρέλα. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει σχέδιο μόδας με το οποίο θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον.

Το στυλ της το περιγράφει ως «θεματικό». Εμπνέεται από γεγονότα και καταστάσεις και ντύνεται αναλόγως. «Το να έχεις στυλ σημαίνει να έχεις ταυτότητα» συνηθίζει να λέει. Στο My Style Rocks επιστρέφει γιατί της αρέσει πολύ η ενέργεια του διαγωνισμού και θεωρεί ότι θα την βοηθήσει επαγγελματικά.

My Style Rocks – Ποια είναι η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, η μητέρα της είναι Ινδή και ο πατέρας της Έλληνας. Είναι παντρεμένη 10 χρόνια και έχει δύο παιδιά 7 και 5 ετών. Το μικρόβιο της μόδας το είχε από πολύ μικρή, της άρεσε να διαλέγει ρούχα και να δημιουργεί ένα δικό της στυλ. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχει βρεθεί πολλές φορές στο backstage φωτογραφίσεων.

 Το στυλ της θα το περιέγραφε ως chic και elegant σε συνδυασμό με street στοιχεία μπορεί όμως να τη δούμε να και σε κάτι μαξιμαλιστικό με περίεργες υφές και pattern. «Μου αρέσει να χτίζω το λουκ μου» δηλώνει σχετικά. Στο My Style Rocks έρχεται γιατί είναι μια ευκαιρία να πειραματιστεί στο χώρο της μόδας όπως είναι το όνειρο της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR