counter

My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με παίκτρια - "Το έζησες το δράμα σου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου;"

My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με παίκτρια - "Το έζησες το δράμα σου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου;"
My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με παίκτρια - "Το έζησες το δράμα σου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου;"

Ένταση επικράτησε στο νέο επεισόδιο του “My Style Rocks” το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Διονυσία Κουκίου μπορεί να βαθμολόγησε το look της Ελεάνας Δαρίβα με “τρία”, ωστόσο το σχολίασε αρνητικά.

Δείτε επίσης! My Style Rocks: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή με παίκτρια! "Εγώ είμαι η μόδα"

Όσα είπε η Διονυσία Κουκίου και η αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη

«Πραγματικά δεν βλέπω τις βαθμολογίες σας. Αν τις έβλεπα, όλες μου βάζετε 1,2 θα έπρεπε να σας είχα στο ίδιο. Έχω να κάνω με στυλίστριες, με σχεδιαστές, με παγκοσμίου φήμης μοντέλα.  Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι δεν είναι.  Εμένα μια ζωή με έντυναν. Έχω αποφασίσει να βάζω τρία και να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα. Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε να φέρνουμε εδώ. Δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Κάτι σας μυρίζει και κάτι σας ξινίζει. Έχω αποφασίσει να βάζω τρία. Βλέπω ένα μαύρο σετ. Τι άλλο να πω; Κάποια κοπέλα δεν ταιριάζει με αυτό που φοράει και η κριτική επιτροπή είτε οι κοπέλες βάζουν τέσσερα, τρία. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να βάζω και πώς να κρίνω», είπε η Διονυσία Κουκίου.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε κατά της Διονυσίας Κουκίου, καθώς τον ενόχλησαν αυτά που είπε για τις συμπαίκτριές της.

«Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα πέντε λεπτά σου; Τα πέντε λεπτά δημοσιότητας τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργήσεις όλο αυτό το δράμα. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της, το δικαίωμα της βαθμολογίας. Απέχεις, αδικείς τον εαυτό σου και τις συμπαίκτριές σου. Ακυρώνεις ό,τι κάνουν όλοι εδώ για να βγάζεις λογύδριο. Μου ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις...Μια χαρά, έξυπνη κοπέλα είσαι, μια χαρά τα λες, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντύπωση και, επειδή σήμερα δεν δημιούργησες καμία εντύπωση με τα ρούχα σου, προσπαθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι αθέμιτο. Και οι βαθμολογίες σου είναι αθέμιτες και αυτή η στάση είναι αθέμιτη», είπε με έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR