counter

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραμένει υπό την “κηδεμονία” του πατέρα της με απόφαση δικαστηρίου

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραμένει υπό την “κηδεμονία” του πατέρα της με απόφαση δικαστηρίου
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραμένει υπό την “κηδεμονία” του πατέρα της με απόφαση δικαστηρίου

Απορρίφθηκε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πάψει ο πατέρας της να έχει την κηδεμονία της.

Η απόφαση, που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έρχεται μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας ενώπιον δικαστηρίου, όπου εξήγησε ότι η κηδεμονία από τον πατέρα της, της έχει κλέψει τον έλεγχο των οικονομικών της, της καριέρας, των προσωπικών σχέσεων και άλλων πτυχών της ζωής της.

Την απόφαση αυτή την πήρε δικαστής.

Στην αρχική της αίτηση, μέσω του δικηγόρου της, τον περασμένο Νοέμβριο, η τραγουδίστρια είχε πει φοβόταν τον πατέρα της και ήθελε να φύγει από την κηδεμονία της, αφού ελέγχει απόλυτα τη ζωή της από το 2008. Πάνω σε αυτό το αίτημα στηρίχθηκε η απόφαση της δικαστή, η οποία δεν ελήφθη βάσει της δραματικής κατάθεσης της Σπίαρς την περασμένη εβδομάδα.

Πηγές κοντά στη μουσικό που επικαλείται το CNN αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της σχεδιάζει να ασκήσει έφεση, για τον τερματισμό της 13χρονης κηδεμονίας της.

Ο ίδιος ο πατέρας της υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο, για να ερευνηθούν τα όσα λέει η Μπρίτνει για το ότι την εξαναγκάζει να παίρνει φάρμακα παρά τη θέλησή της.

Η επόμενη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.

Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο Τζέιμς Σπίαρς, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR