counter

Μπέσσυ Αργυράκη: Σχολιάζει στο FTHIS.GR την μεταμφίεση της Ελένης Καρακάση στο YFSF 3!

Μπέσσυ Αργυράκη: Σχολιάζει στο FTHIS.GR την μεταμφίεση της Ελένης Καρακάση στο YFSF 3!
Μπέσσυ Αργυράκη: Σχολιάζει στο FTHIS.GR την μεταμφίεση της Ελένης Καρακάση στο YFSF 3!

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Η Ελένη Καρακάση το βράδυ της Κυριακής 29 Μαίου μεταμφιέστηκε σε… Μπέσσυ Αργυράκη και ερμήνευσε την επιτυχία «Κορμί κι αλάτι» ! Η Ελένη Καρακάση προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και τα κατάφερε μιας και απέσπασε τα θερμά σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Η Μπέσσυ Αργυράκη το 1981 ερμήνευσε το τραγούδι «Κορμί κι αλάτι» σε στίχους και μουσική του Φίλιππου Νικολάου. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Μπέσσυ Αργυράκη και εκείνη σχολίασε την μεταμφίεση της Ελένης Καρακάση στο show!

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκτιμώ βαθιά την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων να υποδυθούν διαφορετικές προσωπικότητες και καλλιτεχνικές υποστάσεις. Αυτό πολλές φορές είναι «δύσκολο» αλλά και «επικίνδυνο» για έναν καλλιτέχνη. Απολαμβάνω το show κάθε Κυριακή και κρίνω ως εξαιρετικό το αποτέλεσμα.  Η Ελένη Καρακάση με υποδύθηκε με ένα τρόπο που φάνηκε να έχει μέσα του μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που για δεύτερη χρόνια έκανε αναφορά σε μένα στο show του,καθώς και η Σοφία Κουρτίδου με είχε υποδυθεί πέρσι και είχε ερμηνεύσει την επιτυχία μου «Μεγάλη Στιγμή». Ήταν κάτι απίστευτο, εξαιρετική. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και την κριτική επιτροπή του φετινού show που μίλησε για μένα με τα καλύτερα λόγια στο σχολίασμό του. Αυτό έφερε την συγκίνησή μου!». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR