counter

Μπακοδήμου για Μπισμπίκη & Μπεκιάρη: "Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι. Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη..."

Μπακοδήμου για Μπισμπίκη & Μπεκιάρη: "Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι. Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη..."
Μπακοδήμου για Μπισμπίκη & Μπεκιάρη: "Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι. Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη..."

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τον γιο της, Μιχάλη Μπισμπίκη. Δείτε ΕΔΩ! τη συνέντευξη που έδωσε.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Μετά την προβολή του βίντεο με τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να τονίσει πως σκοπός αυτής της κουβέντας δεν ήταν ούτε η δική της προσωπική ζωή, αλλά ούτε και του πρώην συζύγου της.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, λέγοντας πως είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι.

«Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν το παιδί τους και το φροντίζουν και το αγαπάνε, ως γονείς που είναι. Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη έχει φέρει το παιδί και σε μια άλλη οικογένεια, όπως και τα παιδιά της Δέσποινας που έχουν συνδεθεί. Εδώ βλέπεις ανθρώπους που είναι πολιτισμένοι, αγαπούν τα παιδιά, τα προστατεύουν από οποιοδήποτε τραύμα που μπορεί να αφήσει ένας χωρισμός. Φροντίζουν να δημιουργούν μια ωραία ζωή γύρω από αυτό. Αυτό είναι ένα παράδειγμα όταν βλέπεις ανθρώπους που το διαζύγιο είναι ακόμη και αφορμή για προβολή ή αφορμή για απαίτηση εσόδων, μάχη πάνω από τα παιδιά, δίνουν μάχες για το εγώ τους. Δεν πρέπει να γίνεται. Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και πρέπει να προστατεύουμε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας από την πλευρά του, ο οποίος έκανε και τη συνέντευξη, είπε: «Δεν ήθελα να μπω κι εγώ σε άβολες ερωτήσεις, σε λεπτομέρειες. Ήθελα απλώς να τη γνωρίσουμε. Γιατί θα πουν “καλά, δεν ρώτησες;”».

«Φυσικά! Όχι, δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι», πρόσθεσε ακόμη η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP & PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR