counter

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, "Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα"

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, "Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα"
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, "Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα"

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τον γιο της, Μιχάλη Μπισμπίκη.

Διαβάστε επίσης - Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, "Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη"

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη – Όσα είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σε πολύ μεγάλες εταιρείες, προέρχομαι δηλαδή από τον χώρο των επιχειρήσεων. Πάντα όμως μέσα αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Κατά καιρούς έλεγα στους συνάδερφους μου ότι “δεν είμαι για μάντρωμα, είμαι για αμόλημα”. Τα τελευταία 10 χρόνια είχε εγκαταλείψει την ιδέα αυτή, γιατί απέκτησα ένα αγοράκι και έπρεπε να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του. Στα 8 του χρόνια πήρα την απόφαση να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια “non binary” τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και συνέχισε για τον γιο της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της:

«Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική για τον γιο μου. Είναι η λατρεία μου, όταν μεγαλώσει θα γίνουμε κολλητοί φίλοι, έχει πάρα πολύ χιούμορ, είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι και δεν το λέω αυστηρά, αλλά αυτό είναι σωστό για το μεγάλωμα το παιδιού. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί…

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Αυτά που θέλω στη ζωή μου είναι πολύ απλά πράγματα. Θέλω να έχω πολύ καλούς ανθρώπους δίπλα μου. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω και να έχουμε υγεία. Τη ζωή μου ξέρω να τη ζήσω με αυτά τα δύο πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR