counter

Μουντιάλ 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Μουντιάλ 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι έγραψε την Κυριακή (18/12) ιστορία, καθώς στον ίσως καλύτερο τελικό Μουντιάλ όλων των εποχών, επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου ύστερα από 36 χρόνια.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, αφού κατάφερε να οδηγήσει την αλμπισελέστε στην κατάκτηση του Μουντιάλ, έπειτα από ένα επικό τελικό κόντρα στη Γαλλία του ασύλληπτου Εμπαπέ που κρίθηκε στα πέναλτι. 

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και πέρασε στην αιωνιότητα, παίρνοντας θέση δίπλα στον Θεό Μαραντόνα.

Διαβάστε επίσης: Λιoνέλ Mέσι: Αυτή είναι η σύζυγος του κορυφαίου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή που απολαμβάνουμε στο Μουντιάλ!

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!! Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω…… Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με στηρίζουν και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς.

Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων μας που αγωνιζόμαστε για το ίδιο όνειρο που ήταν επίσης το όνειρο όλων των Αργεντινών… Τα καταφέραμε!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR