counter

Μόνο στο FTHIS.GR: Θα γίνει μοντέλο για χάρη της αγαπημένης του!

Μόνο στο FTHIS.GR: Θα γίνει μοντέλο για χάρη της αγαπημένης του!
Μόνο στο FTHIS.GR: Θα γίνει μοντέλο για χάρη της αγαπημένης του!

Ιωσής Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη κλείνουν αυτό το καλοκαίρι πέντε χρόνια σχέσης. Όλοι όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα ερωτευμένο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Την περασμένη Τετάρτη στο περιοδικό ΟΚ! δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες τους από την απόδρασή τους στην Επίδαυρο, όπου και ήταν μαζί τους ο αδελφός της αγαπημένης του, Δημήτρης.

Οι δυο άντρες κάνουν πολύ καλή παρέα και σύντομα θα συνεργαστούν. Τι εννοούμε;

Ο Δημήτρης Καλπάκης είναι ο ιδιοκτήτης και σχεδιαστής της σειράς ρούχων Vagrancy Clothing, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τα οποία τα τελευταία χρόνια αγαπούν και επιλέγουν πολλοί εκπρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Ανάμεσά τους και ο 42χρονος ηθοποιός. Πριν από λίγο καιρό ο Ιωσήφ, η σύντροφός του και ο αδελφός της μιλούσαν σχετικά με την καινούρια collection που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα.  Μεταξύ σοβαρού και αστείου έπεσε στο τραπέζι η ιδέα ο Ιωσήφ, που έχει αδυναμία στα Vagrancy t-shirts και έχει εμπλακεί και ως μέτοχος της εταιρίας, να φωτογραφηθεί φορώντας τα! 

Στην αρχή όλοι γέλασαν, αλλά λίγες μέρες αργότερα συμφώνησαν και έτσι θα γίνει. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα γίνει το μοντέλο στη φωτογράφηση της καινούριας σειράς φορώντας τις καινούριες, λίγο πιο κλασσικές δημιουργίες.

Μπλουζάκια

Μπλουζάκια

*Η φωτογραφία του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη είναι από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί

ΟΚ cover 351

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR