counter

Μιχάλης Οικονόμου: "Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών"

Μιχάλης Οικονόμου: "Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών"
Μιχάλης Οικονόμου: "Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών"

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου για τη θέση της εκκλησίας, όσον αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Δείτε επίσης! Μιχάλης Οικονόμου: Η απάντηση στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου! "Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς, γίναμε στρέιτ;"

Όσα είπε ο Μιχάλης Οικονόμου              

«Εν έτη 2023 είναι πάρα πολύ σημαντικό όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα να διασφαλιστούν με τον τρόπο που διασφαλίζονται και οι υπόλοιπες. Όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, τα Ελληνόπουλα, πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα Ελληνόπουλα.

Είμαι ναι μεν γονιός σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια αλλά είμαι και ορθόδοξος Χριστιανός. Είναι λογικό η εκκλησία να ψηφίσει κατά του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Θέλω όμως λίγο να σκεφτεί αυτά τα παιδιά», είπε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε και η Φωτεινή Πατζιά που αποτελεί επίσης μέρος μιας ΛΟΑΤΚΙ οικογένειας και είναι μητέρα δυο παιδιών.

«Ελάτε να σας πάρω από το χέρι και να δείτε αυτές τις οικογένειες. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η οικογένεια η πυρηνική, δεν κινδυνεύει από τις διαφορετικές οικογένειες. Τις ίδιες αγωνίες έχουμε, τα ίδια θέλουμε για τα παιδιά μας. Μακάρι να μπορούσαμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας, όλες εμείς οι οικογένειες, και να δουν ότι είναι σπίτια κανονικά» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR