counter

Μιχάλης Οικονόμου: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Μιχάλης Οικονόμου: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή
Μιχάλης Οικονόμου: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής “Love it” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, “Τα καλυτερά μας χρόνια”.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Μιχάλης Οικονόμου

«Πάντα προσπαθώ και θέλω τα καλύτερά μου χρόνια να είναι το εδώ και τώρα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μένει στις αναμνήσεις. Το σημαντικό όμως είναι να είναι το εδώ και τώρα το καλύτερο που μπορεί γιατί είναι το μοναδικό που έχουμε.

Έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή γιατί ξέρω ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να έχει λίγη αναγνωρισημότητα είναι σημαντικό να δείξει την ορατότητα της διαφορετικότητάς του. Από την άλλη, προσπαθώ και να το περιφρουρήσω αυτό και να βρω τη χρυσή τομή στο τι λέω και τι όχι. Ταυτόχρονα, θέλω να βοηθήσω λίγο και την κοινωνία να πάει στο κομμάτι της ανεκτικότητας και του διαφορετικού.

Σίγουρα εκτέθηκα σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων και είχα κάποια αρνητικά σχόλια. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των μηνυμάτων που πήρα ήταν μηνύματα υποστήριξης. Υπήρχαν και άνθρωποι που με ευχαρίστησαν γιατί μπόρεσαν να ταυτιστούν και το είχαν ανάγκη», είπε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Μιχάλης Οικονόμου: Η σπάνια φωτογραφία του γιου του, Νικηφόρου, στο Instagram

Η απάντηση του Μιχάλη Οικονόμου για το γκέι φιλί στη σειρά “Η τούρτα της μαμάς”

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Οικονόμου ρωτήθηκε για το γκέι φιλί που είδαμε στη σειρά της ΕΡΤ1 “Η τούρτα της μαμάς”. Δείτε ΕΔΩ! 

«Καλό είναι να συνηθίζουμε ερωτικές σκηνές ομοφυλόφιλων στα σήριαλ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνρθωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι κανονικοί άνθρωποι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που όσο δικαίωμα έχει ο υπόλοιπος κόσμος στο να αγκαλιάζεται, να φιλιέται, να είναι ευτυχισμένος και να μοιράζεται τη ζωή του με έναν άνθρωπο το ίδιο έχουμε κι εμείς. Δεν σκέφτηκα ότι θα έχω κάποιο κόστος με τη διαφορετικότητά μου, αν κάποιοι ενοχλούνται ας το λύσουν μόνοι τους», απάντησε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR