counter

Miss Ellen life Kεφάλαιο 55: Τα δικά μου tips για μετά το καλοκαίρι

Miss Ellen life Kεφάλαιο 55: Τα δικά μου tips για μετά το καλοκαίρι
Miss Ellen life Kεφάλαιο 55: Τα δικά μου tips για μετά το καλοκαίρι

Ελένη Τσολάκη

Η αλήθεια είναι ότι η μετάβαση στη πραγματικότητα είναι κάτι δύσκολο, ειδικά αν έχεις περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι. Όπως και να έχει όμως ο Σεπτέμβρης εκτός από ένας μεγάλος μήνας είναι και αυτός ο μήνας που όλες αισθανόμαστε ότι χρειαζόμαστε μια γρήγορη αλλά γερή αναδόμηση.

Εγώ δεν ανήκω στη κατηγορία των γυναικών που περνάνε πολλές ώρες μπροστά στο καθρέφτη ούτε που ξοδεύουν αμέτρητα χρήματα για κρέμες. Ακολουθώ όμως πιστά τις συμβουλές της δικής μου γιαγιάς, που όσα χρόνια και αν έχουν περάσει δεν πέφτουν ποτέ έξω. Σας το λέω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια. Κάνε και εσύ το τεστ και θα καταλάβεις ακριβώς τι θέλω να πω. Αυτές οι μικρές και ανέξοδες συμβουλές της γιαγιάς είναι αυτές που πάντα με ασφαλή τρόπο μας δίνουν το πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις συμβουλές της δικής μου γιαγιάς Ελένης, οι οποίες πιστέψτε με είναι τέλειες.

- Κάθε πρωί πίνω ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμονάκι. Είναι γρήγορο, άμεσα αποτελεσματικό, άκρως τονωτικό και αποτοξινωτικό.  Μια κουταλιά μέλι είναι το καλύτερο φάρμακο για το πρωινό σας αλλά και η καλύτερη πηγή ενέργειας. Εγώ το λατρεύω με γιαούρτι και λίγη κανέλλα.

-  Μετά το καλοκαίρι το δέρμα μας χρειάζεται επειγόντως ενυδάτωση και περιποίηση. Εκτός από τη κλασική συνταγή «πίνε όσο περισσότερο νερό μπορείς μέσα στη μέρα», υπάρχει και η επιτακτική ανάγκη για να προστατεύσουμε άμεσα την επιδερμίδα μας. Εγώ αγαπώ πραγματικά τη σόνη αργίλου που υπάρχει στο εμπόριο σε πολύ καλή τιμή και φτιάχνεις μόνη σου τη πιο ωραία μάσκα. Την ανακατεύεις με λίγο νεράκι και είναι έτοιμη. Βοηθάει ιδιαίτερα τις λιπαρές επιδερμίδες και σαν δίνει την αίσθηση της δροσιάς.

- Καταλαβαίνω αγαπημένη μου πως το καλοκαίρι δεν είναι η εποχή που θέλεις να περνάς ώρες κάνοντας μάσκες κ βάζοντας ενυδατικές κρέμες στα μαλλιά σου. Γυρνώντας από τις διακοπές σχεδόν πάντα συνειδητοποιείς πως η ψαλίδα έχει μεγαλώσει και τα κάποτε όμορφα μαλλάκια σου χρειάζονται ενυδάτωση. Η συνταγή είναι μια και ακούει στο ελαιόλαδο. Μια μέρα που δεν θα έχεις δουλειά το πρωί πριν το λούσιμο πέρασε στα μαλλιά σου λίγο ελαιόλαδο, τύλιξε τα σε μια πετσέτα και κοιμήσου έτσι. Υπάρχουν πολύ καλά και προσιτά λαδάκια στο εμπόριο, που κάνουν την ίδια δουλειά αν σε δυσαρεστεί η μυρωδιά του λαδιού στο κεφάλι σου. Εγώ προτιμώ το λάδι θρέψης της orzene. Το βρίσκω συγκλονιστικό.

- Δεν θα αναφερθώ στο καλό ντεμακιγιάζ που για μένα αποτελεί τεράστιο σύμμαχο ομορφιάς. Θεωρώ λοιπόν δεδομένο πως όση κούραση και αν έχεις πρέπει απαραίτητα να αφιερώσεις 3 λεπτά από το χρόνο σου για να ξεβαφτείς σωστά. Ακόμα ένα λεπτό μπορείς να αφιερώσεις και στις βλεφαρίδες σου οι οποίες όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις, ταλαιπωρούνται πολύ μέσα στη διάρκεια της μέρας. Λίγο αμυγδαλέλαιο είναι το καλύτερο βάλσαμο για να έχεις όμορφες και πυκνές βλεφαρίδες. Ακολούθησε το και θα με θυμηθείς.

Αυτά είναι 4 βασικά tips σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις.

Αν έχεις και εσύ ωραίες ιδέες να μοιραστείς μαζί μας, στείλε μου το mail σου στο tsolakielen@yahoo.gr και λύσε τα χέρια αλλά και τη τσέπη σε πολλές γυναίκες.

Μέχρι την επόμενη φορά, σας φιλώ πολύ πολύ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR