counter

Μιλάει για τη σχέση της με το σώμα της. Είναι έτοιμη να κάνει παιδί; (Video)

Μιλάει για τη σχέση της με το σώμα της. Είναι έτοιμη να κάνει παιδί; (Video)
Μιλάει για τη σχέση της με το σώμα της. Είναι έτοιμη να κάνει παιδί; (Video)

Χρύσπα

Η Χρύσπα ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με την παρουσιάστρια και τους τηλεθεατές τη χαρά της για το καινούργιο της single "Κόλλα πέντε", τη καινούργια της δισκογραφική και τις βραδινές της εμφανίσεις στο "Caramela", που πάνε καλά.

Η συζήτηση πέρασε στο γάμο της με τον Παναγιώτη Νικολάου και την απόσταση που τους χωρίζει (καθώς ο σύζυγός της μένει στη Θεσσαλονίκη) και υποστήριξε ότι δεν τους έχει κάνει κακό. Χαριτολογώντας, μάλιστα, το συνέστησε κιόλας! Βεβαίως, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να κάνει παιδί. "Είμαι μικρή ακόμα… Δεν το σκεφτόμαστε. Είμαστε σε άλλη φάση, δημιουργική … Δεν είμαι αχάριστη, όποτε έρθει, καλώς να έρθει… αλλά θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται τα παιδιά, όταν το ζευγάρι είναι έτοιμο. Εμείς μιλάμε τώρα για παιδιά και εγώ σκέφτομαι το τραγούδι μου."

Η Χρύσπα απάντησε και για τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαιρί, θέμα για το οποίο είχε απαντήσει αποκλειστικά στο FTHIS.GR. Και πρόσθεσε: "Δεν αισθάνθηκα ποτέ άσχημα με το σώμα μου. Τώρα, αν μπορείς να κάνεις κάποιες βελτιώσεις, τις κάνεις... Δεν εκνευρίζομαι γενικά, αλλά καλό είναι αν λέμε ότι οι αρετουσάριστες φωτογραφίες είναι μόδα, να είναι αρετουσάριστες και όχι κακορετουσαρισμένες... "

Δείτε το video με τη συνέντευξη της Χρύσπας.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR