counter

Μικαέλα Φωτιάδη: "Δεν είναι καθόλου καλά, έχει συχνά εμετούς, τραύλιζε και ένιωθε πολύ χάλια"

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη όπως αποκάλυψε η ίδια με ένα στιγμιότυπο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος την τραμάτισε και τη γέμισε με μώλωπες.

Διαβάστε επίσης!  Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: "Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα μαύρα. Δεν έχω βγει από το σπίτι"

Στην εκπομπή “Live News” μίλησε ο στενός φίλος της Μικαέλας Φωτιάδη, Νεκτάριος Σκαμνάκης και αποκάλυψε πως είναι η κατάστασή της. 

«Μου είπε ότι το σκηνικό έγινε την Τρίτη το ξημέρωμα. Δευτέρα βράδυ πήγε για ποτό με τις φίλες της στην πλατεία Κολωνακίου και φεύγοντας προς τα κάτω πήγε να πάρει ταξί και την σταμάτησε κάποιος άνθρωπος, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και πήγε να την παρενοχλήσει σωματικά προφανώς. Έτρεξε, την κυνήγησε, την ξανά έπιασε και αυτός έγινε πιο βίαιος και την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη αμύνθηκε με γρατζουνιές και με σπρωξιές και με φωνές.

Στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης που της είχε προξενηθεί. Της είχε ανοίξει η μύτη, άργησε πολύ και δεν έβρισκε και ταξί εκείνη τη μέρα. Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα. Μου είπε πως δεν είναι καθόλου καλά, έχει συχνά εμετούς. Τραύλιζε, ένιωθε πολύ χάλια. Ήταν πρησμένη στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στην πλάτη και στα πλευρά, γιατί έπεσε κάτω, όπως την χτύπησε αυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.  

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “Live News”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR