counter

Μελίνα Μακρή: Έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Μελίνα Μακρή: Έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της
Μελίνα Μακρή: Έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Στιγμές ευτυχίας για τη Μελίνα Μακρή, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το συγκρότημα Vegas. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και δεν κρύβει την ευτυχία της.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Μελίνα Μακρή στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η Μελίνα Μακρή που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Πάντα το ήθελα. Ήταν ένα όνειρό μου. Όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει. Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Δε με έχει δει και κανείς. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».

Σχετικά με το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, η τραγουδίστρια τόνισε: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία. Να μου φέρει ένα τεστ για να ξέρω τι γίνεται. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ. Το θέλαμε πολύ καιρό».

Θυμίζουμε πως η Μελίνα Μακρή είναι παντρεμένη με τον Φράνκι Λούβαρη, ενώ ο γάμος τους έγινε το 2015 στην Βαρυμπόμπη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR