counter

Μελίνα Μακρή: "Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών"

Μελίνα Μακρή: "Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών"
Μελίνα Μακρή: "Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών"

Στην εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Μελίνα Μακρή την Τρίτη 9/5.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή να επέχει από την μουσική αλλά και τον επιλόχειο θυμό που είχε μετά τον ερχομό του γιου της.

Όσα είπε η Μελίνα Μακρή

 «Τον γιο μου τον λένε Γιάννη, είναι 15 μηνών. Είναι ίδιος εγώ. Το λένε όλοι. Αν θέλεις να συνδυάσεις τη μητρότητα με τα επαγγελματικά μπορείς. Το έκανα όταν πήγα στο J2US και έλειπα 2.5 μήνες από το παιδί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Επαγγελματικά ήταν ότι πιο δύσκολο έχω συνδυάσει με το παιδί τότε, 10 μηνών, να μην κοιμάται, ήμουν άυπνη σε όλο το J2US. Πέρναγα και επιλόχειο με θυμούς και τον θυρεοειδή μου. Από εδώ και πέρα, βλέπω ότι το παιδί αρχίζει και καταλαβαίνει πάρα πολλά σε σχέση με πριν. Κλαίει πάρα πολύ όταν φεύγω, κλαίω κι εγώ όταν φεύγω. Στεναχωριέμαι πολύ όταν τον βλέπω έτσι. Επέλεξα λοιπόν να κάνω μια παύση, να μεγαλώσω το παιδί, τουλάχιστον αυτά τα πολύ κρίσιμα χρόνια. Δε ξέρω πόσο θα κάτσω» είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Δείτε επίσης - Μελίνα Μακρή: "Με τη στεναχώρια ενεργοποιήθηκε το Hashimoto και ανέβηκε πάρα πολύ ο βαθμός του"

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση. Συνέπεσε και με το γεγονός πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια παύση από τα μουσικά δρώμενα. Δε με αγχώνει το ενδεχόμενο να ξεχαστώ γιατί δεν ήμουν ποτέ μια τραγουδίστρια που βασίστηκα στο σώμα μου, δε με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Βασιζόμουν πάντα στη φωνή μου, με ξέρουν όλοι για τη φωνή μου».

Τέλος, η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε: «Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησα όταν το μωρό ήταν 40 ημερών. Άρχισα να το νιώθω πολύ έντονα. Περνούσαν οι μήνες και δεν έβλεπα κάποια βελτίωση. Πήγα το καλοκαίρι στην ενδοκρινολόγο μου και της είπα τι νιώθω. Έκανα εξετάσεις και μου είπε ότι οφείλεται στον θυρεοειδή μου. Θύμωνα και με το μωρό και τον σύζυγό μου. Στα δικά μας άτομα είναι που νιώθουμε πιο οικεία και ξεσπάμε. Στο παιδί δε το έδειχνα, αλλά στον σύζυγο ναι. Ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Μελίνα Μακρή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR