counter

Με τον Θάνο Πετρέλη στην Αμερική! Δείτε φωτογραφίες

Με τον Θάνο Πετρέλη στην Αμερική! Δείτε φωτογραφίες
Με τον Θάνο Πετρέλη στην Αμερική! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Θάνος Πετρέλης, βρέθηκε για τέταρτη φορά στην Αμερική για συναυλίες οι οποίες έγιναν όλες sold out! Ο τραγουδιστής, πολύ ανανεωμένος με πολλά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα στα σκαριά, έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Θάνος Πετρέλης στην Αμερική

Ο Θάνος Πετρέλης στις αρχές του Νοεμβρίου, εμφανίστηκε στο Willtern Theatre στο Λος Άντζελες και είναι ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έχει εμφανιστεί εκεί. Το θέατρο αυτό βρίσκεται στο Los Angeles και έχουν εμφανίστει μεταξύ αλλων οι Rolling stones, η Lady Gaga και πολλοί ακόμα σπουδαίοι καλλιτέχνες. Ο τραγουδιστής, πήγε επίσης στο Τορόντο, το Σικάγο, και το Ατλάντικ Σίτυ. Ο Θάνος Πετρέλης έμεινε εκεί για περίπου ένα μήνα και τον συνόδευσε η γυναίκα του, Σοφία. Μάλιστα, σε μια επίσκεψή του στην Νέα Υόρκη συνάντησε τον κουμπάρο του Γιώργο Λεβέντη και πήγαν μαζί να δουν  «αμερικάνικο ποδόσφαιρο».

Τα επαγγελματικά σχέδια του Θάνου Πετρέλη

Ανανεωμένος, ένας καινούργιος Θάνος Πετρέλης, αναχώρησε από την Αθήνα έχοντας στις αποσκευές του την νέα του επιτυχία "Τελειώσαμε" από το δίδυμο των μεγάλων τραγουδιών Χρυσοβέργη - Γιατρά! Το τραγούδι είναι ο προπομπός του album που θα εχει τίτλο "Βιτρίνα αισθημάτων" που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR