counter

Με τί outfit συνδύασε αυτό το μαλλί υπερπαραγωγή η Kelly Osbourne;

Με τί outfit συνδύασε αυτό το μαλλί υπερπαραγωγή η Kelly Osbourne;
Με τί outfit συνδύασε αυτό το μαλλί υπερπαραγωγή η Kelly Osbourne;

H Kelly Osbourne εδώ και κάποια χρόνια παρουσιάζει την σειρά Fashion Police στο κανάλι E entertainment με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο μετά την εμφάνιση της στα AMAS μάλλον θα πρέπει και αυτή να αποτελέσει θέμα στην εκπομπή της καθώς σημείωσε μία από τις πιο άστοχες εμφανίσεις της βραδιάς…

Δεν πειράζει Kelly Osbourne συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…!

Η Kelly Osbourne επέλεξε ένα μαλλί υπερπαραγωγή με πλαϊνές πλεξούδες που κατέληγαν σε ένα κομψό κότσο. Το χτένισμα της πάνω σε μερικές πλεξούδες είχε σειρές από περασμένα χρυσά τρουκς που έκαναν το χτένισμα της πολύ εντυπωσιακό.

Το δυστύχημα συνέβη με το φόρεμα της fashion παρουσιάστριας. Η Κelly Osbourne για την βραδιά των AMAS επέλεξε μια αποτυχημένη εκδοχή του καθιερωμένου prom dress. Ένα συνοθύλευμα από γκρι τούλι και ασημόσκονη. Το outfit συνοδεύει με ταιριαστό ασημί τσαντάκι. Aυτό που σκοτώνει εντελός το σύνολο της Κelly Osbourne είναι ο συνδυασμός ασημί φορεμά με… μπεζ γόβα που "χτυπάει" καθώς και ο συνδυασμός ασημί στο φόρεμα και στο τσαντάκι αλλά χρυσό στη κόμμωση.

Αν δεν είχε τα … κονέ στη fashion police, σίγουρα θα έπαιζε πρώτο θέμα στην εκπομπή της για αρκετό καιρό…. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για τη Kelly Osbourne και ελπίζουμε το πάθημα να της γίνει μάθημα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR