counter

Kelly Osbourne: "Δεν έλεγα σε κανέναν ότι έχω ναρκωτικά. Τα ήθελα όλα για μένα"

Kelly Osbourne: "Δεν έλεγα σε κανέναν ότι έχω ναρκωτικά. Τα ήθελα όλα για μένα"
Kelly Osbourne: "Δεν έλεγα σε κανέναν ότι έχω ναρκωτικά. Τα ήθελα όλα για μένα"

Kelly Osbourne
Ο πατέρας της είναι ροκ σταρ. Η ίδια μεγάλωσε με celebrity φίλους και μέσα στα party! Ο εθισμός της κόρης του ζεύγους Ozzy & Sharon Osbourne στα ναρκωτικά είναι γνωστός, αλλά η 28χρονη Kelly σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική έκδοση του Cosmopolitan εξομολογήθηκε στιγμές από την περίοδο των καταχρήσεων:

Kelly Osbourne" alt="Kelly Osbourne" src="/userfiles/articles/legacy/081ecb1f-351b-4023-90a9-44263eb26849.jpg?w=865" Εχω μπει σε κέντρα αποτοξίνωσης επτά φορές και σε ψυχιατρεία ακόμη δύο. Η μαμά μου μια φορά αναγκάστηκε να με κλειδώσει σε ειδικό κελί επενδεδυμένο με μαξιλάρια για να με τρομάξει. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να βοηθήσει. Αυτό που έμαθα είναι ότι όση θεραπεία και να κάνεις δεν μπορείς να βοηθηθείς αν δεν το θες πραγματικά. Αν δεν αποφασίσεις να γίνεις καλός άνθρωπος. τότε δεν θα γίνεις ποτέ.

"Δεν ήμουν ποτέ από εκείνους τους ανθρώπους που έλεγαν πάμε σε πάρτι να κάνουμε κοκαΐνή. Στην πραγματικότητα δεν έλεγα ποτέ σε κανέναν ότι είχα ναρκωτικά. Τα ήθελα όλα για μένα. Ήμουν αρκετά εγωίστρια".

Στη συνέντευξη η Kelly Osbourne αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει σχεδόν σε όλη της τη ζωή με τα κιλά και πως τελικά κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που ήθελε.




Αγκαλιά με τον αρραβωνιαστικό της πλέον, Matthew Mosshart με τον οποίο όπως δήλωσε ανυπομονεί να κάνει παιδιά.

Kelly Osbourne 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR