counter

"Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή"

"Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή"
"Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή"

Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Φράνκο Αλφόνσο. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια και αποκάλυψε αν έχει επαφές μαζί της.

Διαβάστε επίσης - Αννίτα Πάνια: Δε φαντάζεστε ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Ο Φράνκο Αλφόνσο για την Αννίτα Πάνια

«Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, γενικά είμαι μονογαμικός άνθρωπος, μακροχρόνιες σχέσεις είχα στη ζωή μου. Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια. Τώρα μιλήσαμε, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, της έκανα ένα διαφημιστικό για μια σειρά καλλυντικών που κάνει, κάποια γυρίσματα. Η Αννίτα είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει. Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί κάποια χρόνια της ζωής μου με πολλή αγάπη», είπε αρχικά ο Φράνκο Αλφόνσο και συνέχισε:

«Φυσικά τη νοιάζομαι και την αγαπώ, όπως όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχετιστεί. Κατά καιρούς δεν μιλάγαμε, μετά μιλούσαμε. Τυχαίνει, οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε διάφορα. Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να έρθει να με δει. Είχαμε χωρίσει χρόνια πριν, βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσα και σπούδαζα κινηματογράφο, και μου τηλεφώνησε η Αννίτα και μου είπε: «Έλα στην Ελλάδα, περνάμε ωραία, μου «την πέφτει» και ο Καρβέλας». Ήταν τότε στην αρχή με τον Νίκο, είχαμε χωρίσει τότε».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR