counter

Με τα φρύδια της κατάφερε να βγάλει δισεκατομμύρια. Κάποτε βέβαια ίσα που διακρίνονταν!

Με τα φρύδια της κατάφερε να βγάλει δισεκατομμύρια. Κάποτε βέβαια ίσα που διακρίνονταν!
Με τα φρύδια της κατάφερε να βγάλει δισεκατομμύρια. Κάποτε βέβαια ίσα που διακρίνονταν!

Διαθέτει έντονη προσωπικότητα, είναι αντισυμβατική, ζει τη ζωή της ελεύθερα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα και έχει ήδη το δικό της προσωπικό trademark που την έχει κάνει να ξεχωρίζει και να θεωρείται ξεχωριστή.

Η Cara Delevingne έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της μόδας, ενώ έχει ήδη καταφέρει να αποτελεί το αγαπημένο μοντέλο πολλών οίκων μόδας. Ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει για τα πυκνά της φρύδια αλλά και για την άστατη ζωή που κάνει αγνοώντας επιδεικτικά τα φλας της δημοσιότητας και τα κουτσομπολιά.

Τα φρύδια της στην βρεφική της ηλικία ήταν ανύπαρκτα. Η Cara Delevigne ήταν ένα κατάξανθο κοριτσάκι με κατάλευκη επιδερμίδα που όταν το αντίκριζες έψαχνες να δεις αν έχει φρύδια. Κι όμως! Μεγαλώνοντας, κατά τη διάρκεια της εφηβείας της τα φρύδια της, την στιγμάτισαν κάνοντας την  "αντικείμενο" γέλιων και πειραγμάτων στο σχολείο.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ είναι ότι σήμερα τα φρύδια της θεωρούνται αγαπημένο στοιχείο πάνω της. Με trademark τα τεράστια μαύρα φρύδια της και τα πανύψηλα πόδια της, η νέα Kate Moss, όπως την ονομάζουν όλοι, έκλεισε διαδοχικά καμπάνιες για τους οίκους Burberry’s και Chanel. Επίσης φωτογραφήθηκε σε όλες τις εκδόσεις της Vogue παγκοσμίως. Από την Αγγλική, την Κορεάτικη και την Βραζιλιάνικη, μέχρι την Ιταλική.

Η Cara Delevigne απέδειξε πως αν και είναι μόνο 21 ετών διαθέτει έντονη προσωπικότητα και προσωπικό στυλ. Εισήλθε στο χώρο με τα έντονα φρύδια και κατάφερε να γίνει κάτι παραπάνω από αποδεκτή καθώς έχει βάλει κάτω πολλά διάσημα ονόματα.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία όταν πόζαρε με τη μαμά της και τις αδελφές της. Αυτό που εντυπωσίασε είναι ότι τα φρύδια της ήταν ανύπαρκτα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR