counter

Με πολύ άγχος, συγκίνηση και χιούμορ έκανε πρεμιέρα στο ραδιόφωνο η Νανά Καραγιάννη

Με πολύ άγχος, συγκίνηση και χιούμορ έκανε πρεμιέρα στο ραδιόφωνο η Νανά Καραγιάννη
Με πολύ άγχος, συγκίνηση και χιούμορ έκανε πρεμιέρα στο ραδιόφωνο η Νανά Καραγιάννη

ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Από τη Δήμητρα Δάρδα

Η Νανά Καραγιάννη, επέστρεψε. Μετά από οκτώ μήνες απουσίας επέστρεψε και πάλι πίσω από τα μικρόφωνα, με μια τρίωρη καθημερινή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, βγήκε on air στις 11 το πρωί της Δευτέρας, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο VPRadio με αρκετό… τράκ, συγκίνηση και πολλά πολλά ευχαριστώ, στους φίλους της που είχαν ήδη κατακλύσει με ευχές το chat της επίσημης σελίδας του σταθμού.

"Έχω προσαρμοστεί πλήρως εδώ. Με έχουν καλοδεχτεί οι υπεύθυνοι του σταθμού και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς που είστε κοντά μου στη σημερινή πρεμιέρα και έχετε συντονιστεί απο νωρίς, περιμένοντάς με" είπε στα πρώτα λεπτά του "Nana mia" η γλυκιά παρουσιάστρια.

"Έχουμε μήνες να τα πούμε. Έχουμε μοιραστεί εκατοντάδες πρωινά ξυπνήματα από τα άγρια χαράματα, αλλά τώρα δεν χρειάζεται να ξυπνάμε τόσο νωρίς. Μου αρέσει πολύ που κάνω πρεμιέρα το μήνα των ερωτευμένων και εδώ να ευχαριστήσω και τον αντρούλη μου που εκτός των άλλων, μου έκανε δώρο κι ένα σουπερ κινητό για να διαβάζω όλα σας τα μηνύματα στο διαδίκτυο".

Η εκπομπή συνεχίστηκε με πολύ μουσική, καλλιτεχνικά σχόλια, έξυπνες ιδέες και οικονομικές αγορές και πολλά χιουμοριστικά σχόλια απο την πραγματικά "Nana mia".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR