counter

Με oversized τσάντα και το σκυλάκι της ντυμένο "λεοπάρδαλη" στις πρόβες της εκπομπής

Με oversized τσάντα και το σκυλάκι της ντυμένο "λεοπάρδαλη" στις πρόβες της εκπομπής
Με oversized τσάντα και το σκυλάκι της ντυμένο "λεοπάρδαλη" στις πρόβες της εκπομπής

Το πολυαναμενόμενο show του ΑΝΤ1 “The Voice” έχει ξεκινήσει ήδη τις οντισιόν για να ξεχωρίσει τα μουσικά ταλέντα που θα διαγωνιστούν στην σκηνή του. Στην θέση του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, τον Μιχάλη Κουινέλη –frontman των Stavento- αλλά και την Μελίνα Ασλανίδου. Την τελευταία απαθανάτισε ο φακός έξω από τα studio οπου γίνονται οι πρόβες της εκπομπής με casual look, χαλαρή διάθεση και τον σκύλο της με trendy outfit. H Μελίνα Ασλανίδου φορώντας jean, μαύρες μπότες, μαύρο ημίπαλτο και οversized τσάντα πέρασε την είσοδο των studios και χάρισε χαμόγελα.Έχοντας στην παρέα της τον σκύλο της ντυμένο στα χρώματα της λεοπάρδαλης... έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Μελίνα Ασλανίδου δηλώνει πανέτοιμη για τον νέο της ρόλο στην επαγγελματική της πορεία και πρόσφατα δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1: "Θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό. Θα με δείτε και θα με δω και εγώ. Είναι κάτι διαφορετικό, μια πρόκληση, αλλά και κάτι πάρα πολύ όμοιο με αυτό που κάνω γιατί αφορά τη φωνή και μόνο. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό, το να ακούς μια φωνή και να νιώθεις. Δεν είμαστε κριτές, δεν το αντιμετωπίζει κανένας έτσι. Από τη στιγμή που το αποφάσισα να το κάνω, θα το υποστηρίξω 100%".

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «ΤAS” και μάλιστα πριν από λίγες μέρες το "παρών" είχε δώσει εκεί και η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή σε τρελά κέφια. Η Μελίνα Ασλανίδου είναι στις επάλξεις για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο “The Voice” που αναμένεται προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.        

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR