counter

Μαζί στο κρεβάτι και για πρώτη φορά υπάρχουν φωτογραφίες. Δείτε τους!

Μαζί στο κρεβάτι και για πρώτη φορά υπάρχουν φωτογραφίες. Δείτε τους!
Μαζί στο κρεβάτι και για πρώτη φορά υπάρχουν φωτογραφίες. Δείτε τους!

Ρihanna_Chris Brown

Την μία μέρα είναι μαζί και την επόμενη ο Chris Brown συναντάει την πρώην του, Κarrueche Tran. Μετά βγάζουν φωτογραφίες αγκαλιασμένοι τις δημοσιεύουν στα social media και μετά τις σβήνουν. Το ειδύλλιο της Rihanna και του Chris Brown δεν είναι καθόλου απλό και έχει μπερδέψει όχι μόνο τους φανατικούς θαυμαστές τους, αλλά και τους δαιμόνιους δημοσιογράφους.

Για αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μερικές ακόμα αποδείξεις για να επιβεβαιώσουν τον φλογερό έρωτά τους. Η Rihanna το πρωινό της πρώτης μέρα του 2013 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της που την δείχνει να βρίσκεται κάτω από ένα πουά πάπλωμα και έγραψε: "Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Καλωσήρθες 2013".

Λίγη ώρα αργότερα, ο 23χρονος Chris Brown έκανε τη δική του δημοσίευση "ανεβάζοντας" μια δική του φωτογραφία από το κρεβάτι, ξαπλωμένος και εκείνος στο ίδιο πουά πάπλωμα! Βέβαια όπως συνηθίζει την διέγραψε μετά από λίγη ώρα, αλλά αυτό που είδαμε ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι τουλάχιστον το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το πέρασαν μαζί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR