counter

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί!
Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού "MYtv". Η Ελισάβετ θα περάσει δύσκολες στιγμές, καθώς η Αυξεντία θα φύγει από τη ζωή και ο Γεράσιμος θα αυτοκτονήσει.

Δείτε επίσης - Νίκος Γκέλια: Η εξομολόγηση για τη στιγμή που πέρασε τα σύνορα της Αλβανίας σε ηλικία 5,5 ετών

Μαύρο Ρόδο – Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί  και η Αυξεντία πεθαίνει

Η ψυχική υγεία του Γεράσιμου είναι ιδιαίτερα κλονισμένη και παρόλο που νοσηλεύεται σε κλινική δεν σταματάει να σκέφτεται την Ελισάβετ. Ο νεαρός το µόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά της και έτσι κάποια στιγμή, όπως θα παρακολουθήσουμε, καταφέρνει και το σκάει από εκεί.

Θέλοντας να ζήσει μαζί της, βγάζει δύο εισιτήρια για τη Σουηδία, ώστε να φύγουν από τη Γερακιανή και να κάνουν μια νέα αρχή μακριά απ’ όλους. Την ίδια στιγμή, στο μοναστήρι το κλίμα είναι πένθιμο µε την Ελισάβετ να βιώνει µία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Αυξεντία, πεθαίνει και όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της.

Μάλιστα, μετά την κηδεία της, η κοπέλα λυγίζει, καθώς αισθάνεται πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Σε αυτή την ευάλωτη στιγμή τη βρίσκει ο Γεράσιμος, ο οποίος καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Τότε, λοιπόν, της προτείνει µε ενθουσιασμό να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό. Η Ελισάβετ ξαφνιάζεται και του ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί.

Οι ώρες περνούν και ο Λευτέρης, αγχωμένος, ανησυχεί µε τη συμπεριφορά του Γεράσιμου και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Όμως, το ίδιο βράδυ, ο νεαρός μπαίνει στο κελί της κοπέλας, αποφασισμένος πια να την πάρει για να φύγουν. Παρόλο που εκείνη αρνείται, ο ίδιος προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει στη Σουηδία. Όμως η ξαφνική παρουσία ενός αστυνομικού αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Γεράσιμος μόλις τον βλέπει πανικοβάλλεται µε αποτέλεσμα να αρπάζει το όπλο του και να τον πυροβολεί. Ο αστυνόμος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο νεαρός, όταν συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, φεύγει τρέχοντας για να αποφύγει τη σύλληψη. Η είδηση πως ο Γεράσιμος πυροβόλησε έναν αστυνομικό σκάει σαν βόμβα στο χωριό µε τους γονείς του να είναι σοκαρισμένοι! Κι ενώ εκείνος παραμένει κρυμμένος, η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα και να καταθέσει όλα όσα διαδραματίστηκαν.

Την επόμενη μέρα, ο Γεράσιμος επιστρέφει ξανά στο μοναστήρι µε στόχο να πάρει την Ελισάβετ από εκεί και να φύγουν μακριά. Όταν όμως μπαίνει στο κελί της, έρχεται αντιμέτωπος µε μια εικόνα που τον τρελαίνει. Έτσι, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του "MYtv", ο νεαρός αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του µε έναν δραματικό τρόπο…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR