counter

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι είναι αυτό που τη βγάζει από τα ρούχα της;

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι είναι αυτό που τη βγάζει από τα ρούχα της;
Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι είναι αυτό που τη βγάζει από τα ρούχα της;

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εφημερίδα Secret και στη Σάσα Σταμάτη για την επαγγελματική, προσωπική της ζωή αλλά και τις αδυναμίες της.

Τι είναι αυτό που σε βγάζει από τα ρούχα σου;

Η ζέστη.

Υποδύεσαι την Ξανθίππη σε έναν μονόλογο στο «Μικρό Γκλόρια». Πως το αποφάσισες;

Ανάμεσα σε όλες τις θεατρικές προτάσεις που είχα, αυτή θέλησε περισσότερο η ψυχή μου. Ο μονόλογος ήταν προκλητικός από μόνος του όπως και να το ενσαρκώσω την Ξανθίππη του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα, τη γυναίκα του Σωκράτη, που αγαπώ και μελετώ χρόνια. Ο Σωκράτης λοιπόν ήταν ο καταλύτης. Βέβαια, κάνω 14 ρόλους με βάση και άξονα τη Ξανθίππη, η οποία έρχεται σαν ψυχή στο σήμερα, ενσαρκώνεται και μιλάει για τη ζωή της τότε, κάνοντας συγκρίσεις με το σήμερα, όπως η πολιτική και η θέση της γυναίκας. Βασικά, έρχεται για να δικαιωθεί από την Ιστορία. Επίσης, περνάω μέσα σε μιάμιση ώρα από διαφορετικά είδη θεάτρου, όπως τραγωδία, δράμα, κωμωδία, επιθεώρηση και stand-up comedy. Αυτά τα συστατικά ήταν αρκετά για να με ενεργοποιήσουν στο να αποφασίσω τι να κάνω. Πιστεύω ότι με αυτό τον μονόλογο προχωράω καλλιτεχνικά μπροστά. Οι θεατές ανακαλύπτουν πτυχές μου που δεν είχαν ξαναδεί.

Ξεκίνησες στη Κύπρο το burlesque show. Τι ακριβώς κάνεις εκεί;

Ανεβάζω ένα burlesque show στο Secret Freedom Club της Λάρνακας κάποια Σάββατα. Ο ρόλος μου είναι ξεκάθαρα τραγουδιστικός και με περιστοιχίζουν πέντε χορευτές. Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο για club, κάτι που ήθελα να κάνω από παλιά. Κάποια στιγμή το είχαμε συζητήσει και με την Μπέττυ, απλώς δεν είχε κάτσει η χρονική συγκυρία τότε. Ποιος ξέρει; Ίσως να το φέρω κι εδώ κάποια στιγμή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR