counter

MasterChef: Ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι;

MasterChef: Ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι;
MasterChef: Ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι;

Το νέο επεισόδιο του MasterChef θα καθορίσει και την τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Χαράλαμπος με την Εύα και τη Σπυριδούλα διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι το οποίο φτάνει προς το τέλος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ιστοσελίδας Εθνος, ο Χαράλαμπος είναι ο παίκτης ο οποίος και θα αποχωρήσει το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef.

O Κύπριος σεφ θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του MasterChef! Στην ομαδική δοκιμασία που θα πραγματοποιηθεί στο Βισύ της Γαλλίας, ο Ζαχίρ θα είναι εκείνος που δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει. Κάτι το οποίο είχε συμβεί και με το ταξίδι στην Ιταλία, λόγω του προβλήματος που προέκυψε τα χαρτιά του.

Ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Έθνος, αυτή τη φορά η παραγωγή του παιχνιδιού δίνει ένα επιπλέον προνόμιο στο Ζαχίρ. Ο παίκτης του MasterChef θα δώσει τη θέση του σ’ έναν από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Και σε αυτό το δίλημμα ο Ζαχίρ επιλέγει το Χαράλαμπο να ταξιδέψει για την ιδιαίτερη αυτή δοκιμασία.

Οι επόμενοι παίκτες οι οποίοι φαίνεται να κλείνουν την πόρτα του σπιτιού του MasterChef είναι ο Θάνος και η Εύα, οι οποίοι και θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR