counter

MasterChef: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

MasterChef: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
MasterChef: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας. Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.

Έτσι, οι μάγειρες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε κανονικά για τους έξι υποψήφιους οι οποίοι αργότερα παρουσίασαν τα πιάτα τους μπροστά στον Σωτήρης Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Έτσι, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Δημήτρη Ταϊρίδη πως παρουσίασε το χειρότερο πιάτο και θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Εκείνη την στιγμή όμως συνέβη κάτι αναπάντεχο. Την ώρα που ο Δημήτρης αποχαιρετούσε το MasterChef ο Βασίλης Βαλέχας διέκοψε προκειμένου να ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς για επαγγελματικούς λόγους.

Επομένως, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Δημήτρης παραμένει στο ριάλιτι μαγειρικής παίρνοντας την κενή θέση που άφησε ο Βασίλης με την οικειοθελή αποχώρησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR