counter

MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολάι "καρφώνει" τη Μαρία, "Μαγειρικά είναι πολύ μικρή"

MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολάι "καρφώνει" τη Μαρία, "Μαγειρικά είναι πολύ μικρή"
MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολάι "καρφώνει" τη Μαρία, "Μαγειρικά είναι πολύ μικρή"

Με ανατροπές συνεχίστηκε το MasterChef το βράδυ της Πέμπτης, καθώς στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε την Μαρίνα Ντεμολάι να επιστρέφει και να διεκδικεί ξανά τη θέση της στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Απέναντί της η Μαρίνα Ντεμολάι είχε την επίσης πρώην παίκτρια Μαρία Λαζαρίζου, η οποία τελικά αναδείχτηκε νικήτρια και παρέμεινε στο σπίτι του MasterChef.

Η Μαρίνα Ντεμολάι μίλησε ζωντανά στο Breakfast@star το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε στη σύντομη εμπειρία της στο φετινό MasterChef και την αποτυχημένη της προσπάθεια να μπει στο σπίτι.

«Όλοι περίμεναν να μπω. Είπα να κάνω την ανατροπή.  Η Μαρία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω απέναντί μου. Λόγω του επιπέδου πίστευα ότι αν μπει, δε θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Περίμενα κάποιον καινούργιο παίκτη. Μου έκανε εντύπωση που είδα  τη Λαζαρίζου κάτω», είπε αρχικά η Μαρίνα Ντεμολάι.

Στη συνέχεια η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά της Κύπριας Μαρίας από τον εξωστή, η οποία υποστήριζε με πάθος τη Μαρία Λαζαρίδου, λέγοντας πως δεν την επηρέασαν αρνητικά οι φωνές της.

«Δεν τη θυμάμαι καθόλου. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή. Συνήθως τους καλούς μάγειρες τους αποστηθίζω στο μυαλό μου και ξέρω ακόμα και τα πιάτα τους που είναι στην audition», είπε on camera η Κύπρια για την Μαρίνα Ντεμολάι

Διαβάστε επίσης: ΜasterChef: Η Mαρίνα Nτεμολάι επέστρεψε! Πως αντέδρασαν οι παίκτες;

Με την προβολή του βίντεο, η Μαρίνα θέλησε να απαντήσει, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Κρύβει μια δόση ψέματος, γιατί είναι δύσκολο να μη θυμάσαι τον τρίτο του MasterChef. Δε ξέρω αν θέλει να με υποτιμήσει ή αν θέλει να δημιουργήσει μια ιστορία γύρω από το όνομά μου για να φανεί, γιατί μαγειρικά είναι πολύ μικρή. Θα πρέπει να μάθει να φέρεται σωστά, γιατί κάποια στιγμή θα βγει έξω κι αυτά θα έχουν αντίκτυπο». 

Τέλος η Μαρίνα Ντεμολάι εξέφρασε τη γνώμη της για τη Μαρία Μπέη, σχολιάζοντας: «Η Μαρία (Μπέη) δεν είναι τόσο κακιά όσο την παρουσιάζουν. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον φόβο που έχουν οι καινούργιοι παίκτες για τους παλιούς. Τους φοβίζει ότι είναι έμπειροι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR