counter

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και τη νέα της καθημερινότητα με το παιδί!

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και τη νέα της καθημερινότητα με το παιδί!
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και τη νέα της καθημερινότητα με το παιδί!

Στο περιοδικό “Gala” και στη Μαριλού Πανταζή έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η γνωστή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα”, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στη νέα της καθημερινότητα με το παιδί της.

Δείτε επίσης! Μαρκέλλα Γιαννάτoυ: Η εγκυμοσύνη και ο χωρισμός της από τον Λευτέρη Χαρίτο πριν τη γέννηση της κόρης τους

Όσα είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα σου;

«Εντελώς. Ακόμη δεν αισθάνομαι όμως ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Δεν ένιωσα αυτό που μου έλεγαν άλλες μαμάδες ότι με το που είδαν το μωρό άλλαξε η ζωή τους. Εμένα δεν μου συνέβη αυτό. Είναι λίγο περίεργο. Μου πήρε έναν μήνα να συνειδητοποιήσω ότι πλέον δεν κλοτσάει κάτι στην κοιλιά μου».

Δύσκολη εγκυμοσύνη;

«Όχι, το αντίθετο, ήταν πολύ εύκολη. Δούλευα μέχρι που μπήκα στον μήνα μου. Μάλιστα μου έκαναν πλάκα όλοι στο γύρισμα. Το αστείο τους ήταν "κάτσε να δούμε στο Youtube πώς κόβουμε τον ομφάλιο λώρο" γιατί περίμεναν ότι θα γεννούσα εκεί. Πιο πολύ με δυσκόλεψε η επιστροφή στη δουλειά, λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, γιατί μου έλειπε το μωρό. Αισθανόμουν ότι κάτι δεν έκανα καλά που την είχα αφήσει σπίτι και εγώ έτρεχα στο γύρισμα».

Έχεις ενοχές; 

«Έχω ναι. Νιώθω ελλιπής μαμά, ότι δεν κάνω όσα θα έπρεπε να κάνω. Πολλές φορές όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα και κάθομαι μαζί της και τα λέμε, είμαι τόσο κουρασμένη που πάνω στο τέταρτο θέλω να πάω να κοιμηθώ. Εκεί νιώθω ενοχές, σκέφτομαι ότι πρέπει να μιλήσω μαζί της λίγο ακόμα».

Πώς τα βγάζεις πέρα με τα καθημερινά γυρίσματα και το μωρό;

«Ευτυχώς έχω τη μαμά που παράτησε τη δουλειά της και την πόλη της (την Κέρκυρα) και ήρθε να με βοηθήσει. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να το κάνω. Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη και επιπλέον είναι και παιδίατρος και νεογνολόγος, οπότε είναι τέλειος συνδυασμός. Θα φύγει βέβαια σε λίγο καιρό και έχω αρχίσει να αγχώνομαι».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR