counter

Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαίωσε τον τσακωμό της στο “X-Factor” με τον Χρήστο Μάστορα

Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαίωσε τον τσακωμό της στο “X-Factor” με τον Χρήστο Μάστορα
Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαίωσε τον τσακωμό της στο “X-Factor” με τον Χρήστο Μάστορα

Στην εκπομπή DOT βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρίζα Ρίζου η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του X-Factor.

Δείτε επίσης - Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαίωσε... κατά λάθος αυτό που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρνήθηκε να απαντήσει

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι θα το ξανάκανε, ότι τον Στέλιο Ρόκκο τον ένιωσε αδελφό της ενώ παραδέχτηκε τον τσακωμό της στο X-Factor με τον Χρήστο Μάστορα.

Όσα είπε η Μαρίζα Ρίζου

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια είπε: «Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά. Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR