counter

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ "Ζάρι" - Είναι Αμερικάνος απόστρατος

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ "Ζάρι" - Είναι Αμερικάνος απόστρατος
Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ "Ζάρι" - Είναι Αμερικάνος απόστρατος

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο τουρίστας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι», με το οποίο η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι Αμερικάνος απόστρατος, ενώ αναφέρθηκε και στην γνωριμία του με την Μαρίνα Σάττι.

Διαβάστε επίσης! Μαρίνα Σάττι: Το σχόλιο για τη θέση της στα στοιχήματα και για τα αρνητικά σχόλια

«Έχω συνταξιοδοτηθεί από τον Αμερικανικό Στρατό. Είχα τοποθετηθεί στην Αμερικανική βάση στο Ελληνικό, κοντά στο παλιό αεροδρόμιο, στο τέλος της δεκαετίας του 1980. Είμαι από το Λος Άντζελες και μετά τη συνταξιοδότησή μου επέστρεψα στην Ελλάδα για να ζήσω εδώ. Συνάντησα τη Μαρίνα Σάττι για πρώτη φορά το 2016, όταν έπαιζε στο Μέγαρο Μουσικής.Εγώ και η κόρη μου εντυπωσιαστήκαμε τόσο πολύ από την εμφάνισή της που περιμέναμε να βγάλουμε φωτογραφία και της είπαμε πόσο μας άρεσε. Έπειτα, ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στις περισσότερες συναυλίες της. Μερικά χρόνια μετά η Μαρίνα επικοινώνησε μαζί μου μέσω της βοηθού της και με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω στο βίντεο κλιπ της και φυσικά είπα “ναι”.

Ήταν φανταστικά. Η Μαρίνα ήταν άψογη. Μου φέρθηκε  τόσο όμορφα και με σεβασμό και με ευγένεια. Μου φέρθηκε σαν να είμαι VIP. Ένιωσα πολύ οικεία στο γύρισμα. Λάτρεψα το τραγούδι, γιατί λατρεύω όλα τα τραγούδια της Μαρίνας, καθώς είμαι φαν. Έχω ένα ένστικτο ότι θα κερδίσει. Με έχουν αναγνωρίσει πολλές φορές και μου τραγουδάνε τα, τα, τα… Πείτε στην κυρία Μενεγάκη ότι είμαι μεγάλος φαν της εκπομπής της και μία από τις αγαπημένες μου εκπομπές ήταν όταν πήρε συνέντευξή από την Μαρία Μενούνος», είπε μεταξύ άλλων ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο «Ζάρι».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR