counter

Μαρίνα Ασλάνογλου: “Ο σύζυγος μου δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός”

Μαρίνα Ασλάνογλου: “Ο σύζυγος μου δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός”
Μαρίνα Ασλάνογλου: “Ο σύζυγος μου δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός”

Tο απόγευμα του Σαββάτου 31/12 η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» για την φετινή χρονιά.

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγο της, Δήμο αποκαλύπτοντας πως όταν την γνώρισε δεν ήξερε πως είναι γνωστή ηθοποιός.

Όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου

«Τον Δήμο τον γνώρισα στο αεροδρόμιο και πηγαίναμε στη Σκιάθο. Ήξερα ότι είναι από εκεί και είναι δικηγόρος, τέλεια, βαρετά λέω και έγινε το ακριβώς αντίθετο. Έχει άλογα, κάνει ιππασίες, ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα, έχει τρέλα με την φύση. Δηλαδή πως να το πω… δεν κάθεσαι ήσυχη ποτέ μαζί του» είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δείτε επίσης - Μαρίνα Ασλάνογλου: “Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν οι εξωσωματικές μου”

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός, όχι. Αφού όταν με γνώρισε, αναρωτήθηκε «ηθοποιός; Που παίζεις; Στην τηλεόραση;». «Όχι, δεν παίζω στην τηλεόραση αλλά στο θέατρο» του απάντησα και του είπα πως, τότε, έπαιζα τον μονόλογο Τζόρνταν. Ήρθε και το είδε, ενθουσιάστηκε και το λέει ακόμα και τώρα. Έχει καταλάβει και την δουλειά μου και δεν ζηλεύει, δεν έχουμε θέματα είτε είμαι στην τηλεόραση είτε είμαι στο θέατρο είτε βγαίνω με συναδέλφους».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR