counter

Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Γιάννης Νταλιάνης: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας

Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Γιάννης Νταλιάνης: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας
Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Γιάννης Νταλιάνης: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "RealLife" και ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.

Η κρίση στη σχέση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη τον τελευταίο καιρό δεν ξεπεράστηκε κι έτσι έλαβαν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση, "Οι Τσέντσι" στη σκηνή "Ωμέγα" του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η οποία χθες Σάββατο 9 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα.

Ο Γιάννης Νταλιάνης στο εν λόγω έργο υπογράφει τη μετάφραση και πρωταγωνιστεί, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέλαβε τη σκηνοθεσία.

Δείτε επίσης! Σασμός: Νταλιάνης για Λαμπροπούλου, "Έρχεται στο σπίτι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία"

Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Γιάννης Νταλιάνης: Η γνωριμία

Να θυμίσουμε, πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Mega, "Ίχνη". Δύο χρόνια μετά παντρευτήκαν και απέκτησαν δύο κόρες, την Μαρίνα και την Έλλη.

Μάλιστα η 12χρονη κόρη τους, Έλλη, έχει κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική, καθώς συμμετείχε στη σειρά της ΕΡΤ, "Αγάπη Παράνομη".

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη σειρά του Alpha, "Σασμός", ενώ ο Γιάννης Νταλιάνης στην καθημερινή σειρά του ίδιου καναλιού "Ο Παράδεισος των κυριών".

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR