counter

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι φωτογραφίες που την τράβηξε η μεγάλη της κόρη, Έλλη Νταλιάνη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι φωτογραφίες που την τράβηξε η μεγάλη της κόρη, Έλλη Νταλιάνη
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι φωτογραφίες που την τράβηξε η μεγάλη της κόρη, Έλλη Νταλιάνη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "RealLife" και ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο του παιδιά, την Έλλη και την Μαρίνα.

«Η μητρότητα εμένα με έκανε να βάλω λίγο πίσω την επαγγελματική μου ενασχόληση και το έκανα με χαρά γιατί κι εγώ απόλαυσα τα παιδιά μου κι εκείνα εμένα, και τα πράγματα ήρθαν σωστά στην ώρα τους. Δεν μετανιώνω για κάτι, δεν μου λείπει κάτι, ευτυχώς θεωρώ ότι μία ισορροπία κατάφερα να την έχω», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την μητρότητα.

Μάλιστα, την Κυριακή 24/3 η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις φωτογραφίες που την τράβηξε η μεγάλη της κόρη!

Δείτε επίσης - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον Γιάννη Νταλιάνη μετά τις φήμες χωρισμού

Όπως θα δείτε η Έλλη Νταλιάνη απαθανάτισε την μαμά της σε διάφορες πόζες και το αποτέλεσμα είναι καλλιτεχνικό.

Η κόρη του ζευγαριού φαίνεται πως έχει «καλλιτεχνική φλέβα» και ότι αγαπά την υποκριτική όπως και οι γονείς της αφού πρόσφατα είχε κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο, υποδυόμενη τη μικρή κόρη των Νίκου Ψαρρά και Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη στη σειρά της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη.

«ellie.ntaliani shooting me on Sunday», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ιδού τα στιγμιότυπα που την τράβηξε η κόρη της, Έλλη:  

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR