counter

Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες περί κρίσης στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Ένα δημοσίευμα κυκλοφόρησε την Κυριακή στη Reallife που έκανε λόγο πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αντιμετωπίζουν σύννεφα στη σχέση τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” ανέφερε πως δέθηκε ένα μήνυμα από την τραγουδίστρια και η ίδια της αποκάλυψε πως η σχέση της περνάει κρίση.

«Επειδή υπήρξε μια παραφιλολογία ότι κάποια πράγματα που ανέβαζε στα social ήταν γιατί είχε ενοχληθεί με αυτά που είχαμε πει εδώ. Μου έστειλε ένα μήνυμα τόσο ευγενικό. Και μου είπε “σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα εσένα ή κάποιον από την εκπομπή. Έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον γάμο μου”. Μακάρι να πάνε όλα καλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης -Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Σοβαρή κρίση στον γάμο τους

Μαριάντα Πιερίδη – Η δήλωση του φιλικού περιβάλλοντος για την κρίση στον γάμο με τον Δημήτρη Κατριβέση

Στη “Super Κατερίνα” παραχώρησε δήλωση άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, το οποίο επιβεβαίωσε τις φήμες περί κρίσης στον γάμο.

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι δημιουργήσαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για να επανέλθει για να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους», ανέφερε η δήλωση.

Μαριάντα Πιερίδη – Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες για κρίση στον γάμο της

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη και τη ρώτησε για τις φήμες για την κρίση στον γάμο της και για τη συγκίνηση της στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό», είπε η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ όταν ρωτήθηκε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση απάντησε: «Σταμάτα» και έφυγε με το αυτοκίνητό της 

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR