counter

Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Σοβαρή κρίση στον γάμο τους

Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Σοβαρή κρίση στον γάμο τους
Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Σοβαρή κρίση στον γάμο τους

Γκρίζα “σύννεφα” φαίνεται πως υπάρχουν στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife” και ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η τραγουδίστρια και ο σεφ αντιμετωπίζουν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Καταλυτικός ρόλος σε αυτή την κρίση φέρεται να έχει παίξει ο αυξημένος φόρτος εργασίας και των δύο, που τους αφήνει ελάχιστο κοινό χρόνο.

Μαριάντα ΠιερίδηΔημήτρης Κατριβέσης: Ξεχωριστά πέρασαν το φετινό καλοκαίρι

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν πέρασαν μαζί το φετινό καλοκαίρι. Η Μαριάντα βρισκόταν στην Αθήνα καθώς παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή του Open “Καλοκαίρι Yes”, ενώ ο Δημήτρης ήταν στην Τήνο.

Η απόσταση αυτή φαίνεται πως έχει δημιουργήσει χάσμα μεταξύ τους.

Να σημειωθεί, πως η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια περνάει τα καλοκαίρια της στην Τήνο με τον γιο της, όπου μαζί με τον σύζυγό της έχει δημιουργήσει ένα εστιατόριο και ένα μπαρ. Ωστόσο, φέτος λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στερήθηκε το αγαπημένο της νησί.

Δείτε επίσης! Μαριάντα Πιερίδη: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, "Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου"

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 και αμέσως έγιναν αχώριστοι. Λίγους μήνες μετά συγκατοίκησαν και τον Ιανουάριο του 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR