counter

Μαριάντα Πιερίδη: Στο πλευρό της ο πατέρας του παιδιού της και πρώην σύντροφός της! "Ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει"

Μαριάντα Πιερίδη: Στο πλευρό της ο πατέρας του παιδιού της και πρώην σύντροφός της! "Ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει"
Μαριάντα Πιερίδη: Στο πλευρό της ο πατέρας του παιδιού της και πρώην σύντροφός της! "Ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει"

Ο Νέστορας Φωτιάδης μετά την τελευταία συνέντευξη της πρώην συντρόφου του, Μαριάντας Πιερίδη η οποία μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση θέλησε να παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο πατέρας του παιδιού της τραγουδίστριας μέσα σε όλα ανέφερε πως στηρίζει την Μαριάντα Πιερίδη αφού όπως είπε έχει μιλήσει μαζί της και την έχει συμβουλεύσει για την ίδια αλλά και για το καλό του γιου τους!

Όσα είπε ο Νέστορας Φωτιάδης για την πρώην σύντροφό του, Μαριάντα Πιερίδη

«Την Μαριάντα την ξέρω πολύ καλά. Αν δεις κάποιον στενοχωρημένο, το ψυχανεμίζεσαι και καταλαβαίνεις τι γίνεται, οπότε ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί και είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δεν θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο» είπε αρχικά ο Νέστορας Φωτιάδης.

Δείτε επίσης - Μαριάντα Πιερίδη: Αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

«Ανθρώπινα και μόνο όταν θέλεις να δώσεις μία συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα το να συμπαρασταθείς, δεν χρειάζεται να το δηλώσεις ότι συμπαραστέκεσαι σε κάποιον. Ακόμα και με μία σου κουβέντα μπορείς να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα γιατί κοντεύει ο Νικόλας στα 10, στην προεφηβεία. Συζητάμε κάθε μέρα. Οπότε η κουβέντα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να σου πούνε κάτι, νομίζω ότι βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Την άκουσα, είναι καλά και νομίζω ότι θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας, είναι το παιδί που έχουμε μαζί και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό που είναι δικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται» συμπλήρωσε ο Νέστορας Φωτιάδης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR