counter

Μαριάννα Πουλμέντη: Ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο φετινό MasterChef

Μαριάννα Πουλμέντη: Ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο φετινό MasterChef
Μαριάννα Πουλμέντη: Ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο φετινό MasterChef

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου μίλησε η Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η νεαρή μαγείρισσα αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για να συμμετέχει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι του Star, αλλά αρνήθηκε.

Δείτε επίσης - Παίκτρια του "MasterChef" έχασε 27 κιλά και εντυπωσιάζει με την αλλαγή στην εμφάνισή της

MasterChef – Ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι μαγειρικής

«Μου έστειλαν μια αίτηση για το MasterChef αλλά δεν μπορούσα. Έχω τη δουλειά μου και δεν ήθελα να εκτεθώ ξανά. Εκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν και 19 χρονών και δεν είμαι εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση. Θα ηθελα να πάω, αλλά μόνο για μια μέρα», είπε αρχικά η Μαριάννα Πουλμέντη και συνέχισε:

«Η Μαρία Μπέη έκανε χαμό, είχε φτάσει στην τρίτη θέση και έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι πιο ήρεμη και το υφάκι που έχει δεν είναι ωραίο. Στον χαρακτήρα της χρειάζεται αυτοβελτίωση. Ο Ηλίας Κιαζόλι είδα ότι ήταν ίδιος στον χαρακτήρα. Το άτομο που περίμενα να δω μέσα είναι η Κατερίνα Λένη. Δεν έχω καταλάβει αυτό με την Πωλίνα και τον Δημήτρη. Αν και λέει ότι έχει σχέση η κοπέλα αλλά η σχέση τους είναι ιδιαίτερη.Ο καλύτερος παίκτης είναι ο Πορφύρης και ο χειρότερος είναι ο Μότο και εάν είμαι στο παιχνίδι δεν θα τον άντεχα. Δεν θα χαιρόμουν να τον έβλεπα στο μαγαζί μου».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Μαριάννα Πουλμέντη:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR