counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Το ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το ξέρουμε όλοι"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Το ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το ξέρουμε όλοι"
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Το ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το ξέρουμε όλοι"

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη 17/1 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: "Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, μετά από 6 μήνες ενέδωσα"

Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε το νέο κύκλο του Survivor αλλά και τα πρόσωπα όπως η Κατερίνα Δαλάκα που συμμετέχει για τέταρτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Όσα σχολίασε η πρώην παίκτρια του ριαλιτι

«Το βλέπουμε μαζί με τον Σάκη το Survivor αλλά δεν έχουμε καταλήξει στο τι μας αρέσει και τι όχι. Μου αρέσει το καινούργιο στοιχείο ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος και προχωράει ο καλός αγωνιστικά παίκτης, αν και έχω ακούσει ότι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη .

«Ο Παππάς είναι πιο ήρεμος απ’ ό,τι ήταν το ’21, είναι λίγο πιο διπλωματικός. Το ’21 ήταν πιο καυστικός και straight. Περίμενε όμως, γιατί θα κάνει πολλά πράγματα, είναι τετραπέρατος. Ελπίζω να μην φύγει», σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη .

«Νομίζω ότι πλέον βγάζουν και λίγο τον πραγματικό τους χαρακτήρα και αυτό δεν μου αρέσει. Η Ασημίνα το είπε ξεκάθαρα ότι, εφόσον δεν με κρίνει πια ο κόσμος, θα κάνω ό,τι σας ενοχλεί τριπλά και τετραπλά. Δεν μου άρεσε αυτή η τοποθέτηση. Ανέκαθεν ήταν έντονος χαρακτήρας, τώρα έχει ξεφύγει λίγο. Δεν με ενόχλησε που μπήκε η Δαλάκα τέταρτη φορά. Από τη στιγμή που της έγινε η πρόταση από την παραγωγή, καλά έκανε και την αποδέχθηκε. Ενδεχομένως να θέλει να ολοκληρώσει κάτι που έχει αφήσει μισοτελειωμένο. Το ότι έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το γνωρίζουμε όλοι», πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR