counter

Μαρία Τζομπανάκη: Η έντονη αντίδραση μέσω Instagram στα αρνητικά σχόλια για την κηδεία του Νικηφόρου στον "Σασμό"

Μαρία Τζομπανάκη: Η έντονη αντίδραση μέσω Instagram στα αρνητικά σχόλια για την κηδεία του Νικηφόρου στον "Σασμό"
Μαρία Τζομπανάκη: Η έντονη αντίδραση μέσω Instagram στα αρνητικά σχόλια για την κηδεία του Νικηφόρου στον "Σασμό"

Οι εξελίξεις στον «Σασμό» έχουν τις τελευταίες ημέρες κορυφωθεί, ενώ στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την κηδεία του Νικηφόρου και τον θρήνο της Καλλιόπης και της Βασιλικής.

Οι ενστάσεις από τους τηλεθεατές για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η κηδεία του Νικηφόρου ήταν πολλές και η Μαρία Τζομπανάκη θέλησε να τοποθετηθεί και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Όλες οι κηδείες από άλλο αιώνα» έγραψε follower του «Σασμού» στο επίσημο προφίλ της σειράς στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Σασμoς: Σπαραγμός με την κηδεία του Nικηφόρου - Ανατρίχιασε ο θρήνος της Βασιλικής (Βίντεο)

Στο παραπάνω σχόλιο απάντησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία έσπευσε να διευκρινίσει: «Καθόλου από άλλο αιώνα. Στην Κρήτη τιμούμε τους νεκρούς με αυτόν τον τρόπο. Και όταν φεύγει νέος εμπεριέχει και στοιχεία γάμου στον δύσκολο αυτό αποχαιρετισμό. Επειδή δεν πρόλαβε να τον ζήσει ο νεκρός. Επίσης τους νεκρούς τους θάβουμε σε χτιστό τάφο. Δεν ρίχνουμε χώμα πάνω αλλά σφραγίζεται το μνήμα για κάποια χρόνια. Αιώνες τώρα η Κρήτη κρατά τα έθιμα της. Μην το χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε».

Σασμός - Επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 26

Ο Μαθιός όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη βλέπουν τη Βασιλική να μεταλλάσσεται σε κάτι που τους τρομάζει. Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα, την ίδια στιγμή η Βασιλική, την διαγράφει από τη ζωή της. Όλο το χωριό σε αναβρασμό, ενώ η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρύβοντας από όλους και από τον Παύλο τον απώτερο σκοπό της. Από τη μεριά τους οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για το νέο κύκλο αίματος. Στο μεταξύ μια νέα δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.

Επεισόδιο 27

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς  από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει…

Επεισόδιο 28

Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα.  Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR