counter

Μαρία Μπεκατώρου: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι των γενεθλίων της

Μαρία Μπεκατώρου: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι των γενεθλίων της
Μαρία Μπεκατώρου: Όλα όσα έγιναν στο πάρτι των γενεθλίων της

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε τα γενέθλιά της την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου κι έκλεισε τα σαράντα της χρόνια! Η λαμπερή παρουσιάστρια, έκανε ένα μικρό πάρτι για να το γιορτάσει, καλώντας καλούς της φίλους που της ευχήθηκαν από κοντά.

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε το πάρτι των γενεθλίων της σε πολύ μοδάτο κινέζικο εστιατόριο στο Κολωνάκι, το Li Li Shu και το πιο ξεχωριστό στοιχείο της βραδιάς ήταν η ροζ τούρτα που είχε ως σχήμα το αρχικό της γράμμα "Μ".

Η Μαρία Μπεκατώρου έλαμπε από χαρά κι ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς. Ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Χριστίνα Παππά, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Μιχάλης Ροδόπουλος, ο Χάρης Σιανίδης, η Σόφη Πασχάλη, ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η Χριστίνα Πολίτη, ο Θανάσης Αλευράς, ο Χρήστος Χολίδης ήταν μερικοί από εκείνους που τίμησαν την Μαρία Μπεκατώρου με την παρουσία τους. Στο πλευρό της παρουσιάστριας ήταν ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος αλλά και η μητέρα της. Από το πάρτι απουσίαζαν οι συνεργάτες της Γρηγόρης Αρναούτογλου που ήταν άρρωστος και Δημήτρης Σταρόβας που είχε επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR