counter

Μαρία Μπεκατώρου: "Θα έχει σασπένς η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου"

Μαρία Μπεκατώρου: "Θα έχει σασπένς η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου"
Μαρία Μπεκατώρου: "Θα έχει σασπένς η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου"

Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και ανάμεσα σε πολλά μιλάει για την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τον ANTENNA. Η παρουσιάστρια δηλώνει:

"Ποτέ δεν είχε τύχει να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη, απλώς είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές, λόγω κοινών φίλων. Είχα ερωτηθεί πιο παλιά και είχα πει ότι θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, νομίζω ότι ταιριάζει η ενέργεια μας τηλεοπτικά. Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα αυτό, γιατί ουσιαστικά δεν έχω ξανασυνεργαστεί στη ζωή μου – τα έκανα όλα μόνη μου μέχρι σήμερα. Μου αρέσει και το ότι θα συνεργαστώ με ένα τόσο μεγάλο όνομα. Είναι και για τους δύο μας κάτι καινούργιο. Θα έχει σασπένς" !

Είχες συνηθίσει φαντάζομαι μέχρι τώρα ένα κανάλι στο οποίο το κλίμα ήταν πιο "οικογενειακό". Η μετάβαση σε ένα μεγάλο κανάλι πως σου φαίνεται;

"Η αλήθεια είναι πως ένας από τους λόγους που για μένα ήταν μεγάλη απόφαση το να φύγω, ήταν και αυτός. Στο "Αρτ" είχα, έχω και για πάντα θα έχω σχέσεις οικογενειακές. Αυτό δεν αλλάζει. Ο ΑΝΤ1, πάντως, μέσα από το «"Your face sounds familiar", με έκανε να νιώσω ανάλογα. Βέβαια, αυτό ακόμη δεν έχει αναπτυχθεί, αλλά ένιωσα και νιώθω τρομερά οικεία. Έχω δικούς μου ανθρώπους εκεί, έχω κάνει φίλους καλούς. Είναι ένα περιβάλλον που με υποδέχτηκε ωραία και αυτό συνεχίζεται μέχρι και τώρα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR