counter

Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό της νικήτριας του MasterChef 7! Η ηλικία, η καταγωγή και η σχέση με τον Μπέλλο

Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό της νικήτριας του MasterChef 7! Η ηλικία, η καταγωγή και η σχέση με τον Μπέλλο
Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό της νικήτριας του MasterChef 7! Η ηλικία, η καταγωγή και η σχέση με τον Μπέλλο

Το βράδυ της Τέταρτης 14/06 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του MasterChef 7, ο οποίος προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη, η οποία συγκέντρωσε 41 βαθμούς, έναντι 40 βαθμούς που πήρε ο Νίκος Τράκας. Η ίδια είχε μια εξαιρετική πορεία στον διαγωνισμό και κατάφερε δίκαια να κατακτήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δείτε επίσης - MasterChef Τελικός: Η έναρξη του live και η αναφορά του Κουτσόπουλου στο πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

MasterChef - Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, καλύτερα τη μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Μαρία Μπέη

Η Μαρία Μπέη είναι 24 ετών και αν και αρκετά νεαρή, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της γαστρονομίας. Η καταγωγή της είναι από την Πιερία και παρά το ότι οι γονείς της έχουν μια οικογενειακή επιχείρηση, η ίδια ήξερε από πολύ μικρή τι θέλει να κάνει στην ζωή της και έτσι τους είχε ξεκαθαρίσει ότι θα κυνηγήσει το όνειρό της στην μαγειρική. 

Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, η Μαρία Μπέη πήγε να σπουδάσει μόνη της και με τον καιρό προσπάθησε να δείξει στους δικούς της πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή της να ασχοληθεί με τη μαγειρική και όχι με την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Η Μαρία θέλει να αποδείξει, σε όσους δεν την στήριξαν και δεν την πίστεψαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στον χώρο της μαγειρικής. 

Μαρία Μπέη - Η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef. Ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και είναι μαζί από το 2020 . Οι δυο τους συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, αφού δούλευαν μαζί σε εστιατόρια αλλά και στην τηλεόραση.

 

Μαρία Μπέη – Η επιστροφή στο MasterChef

Η Μαρία Μπέη συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του MasterChef και ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες. Επέστρεψε στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής τον Φεβρουάριο και δήλωσε αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Τελικά τα κατάφερε και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 7.

 

Photo Credits: Instagram - masterchefgr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR