counter

Μαρία Μπακοδήμου: Οι σχέσεις με τις κοπέλες των γιων της, "Είμαι πολύ καλή πεθερά"

Μαρία Μπακοδήμου: Οι σχέσεις με τις κοπέλες των γιων της, "Είμαι πολύ καλή πεθερά"
Μαρία Μπακοδήμου: Οι σχέσεις με τις κοπέλες των γιων της, "Είμαι πολύ καλή πεθερά"

Στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε» στο SigmaTV της Κύπρου και την Γιώτα Δαμιανού μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τους γιους της και για τις σχέσεις που έχει με τις κοπέλες τους.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Μπακοδήμου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του μεγάλου της γιου, Νικήτα

Μαρία Μπακοδήμου – Οι σχέσεις με τις κοπέλες των γιων της

«Περνώντας το χρονικό διάστημα η μαμά Μαρία γίνεται πιο ώριμη, πιο ουσιαστική. Μαθαίνεις, δεν είναι κάτι που το ξέρει ή υπάρχει ένα βιβλίο που σου λέει τι να κάνεις. Κάνεις πολλά λάθη… Όση αγάπη και να έχεις υπάρχουν παράγοντες, θέματα με τον εαυτό σου που μπορεί να μην τα έχεις λύσει που στα παιδιά μπορεί να λειτουργήσουν με ένα τρόπο που δεν είναι ευχάριστος. Όσο μεγαλώνεις και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, το βρίσκεις και με τα παιδιά. Αποδέχεσαι τα λάθη και είναι ωραίο να ξέρουν τα παιδιά ότι παραδέχεσαι πως έχεις κάνει λάθη, γιατί και αυτά θα γίνουν γονείς.  

Τον ρόλο της πεθεράς, τον έχω ζήσει και τον ζω. Είμαι πολύ καλή πεθερά, γιατί τα αγαπάω τα κορίτσια τους, τα νιώθω μέσα στο σπίτι χαρά κι αυτά. Αλλά τον ρόλο της γιαγιάς δεν τον έχω ζήσει. Ελπίζω να μην το ζήσω σύντομα. Όχι για εμένα, εγώ ας είχα μωρό τώρα που να μην ήταν δικό μου, να φεύγει μετά από το σπίτι. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά παίρνεις μια ανάσα και λες έχω χρόνο για αυτό και για το άλλο. Αλλά όταν είσαι γιαγιά σου τα φέρνουν, τα πηγαίνεις βόλτες, τους κάνεις τα χατίρια, τα κακομαθαίνεις», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου:

Photo Credits: Instagram @mariabacodimou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR