counter

Μαρία Μπακοδήμου: Η περιπέτειά της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς - "Το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή..."

 Μαρία Μπακοδήμου: Η περιπέτειά της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς - "Το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή..."
Μαρία Μπακοδήμου: Η περιπέτειά της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς - "Το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή..."

Μια περιπέτεια έζησε η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με την Μαρία Καβογιάννη και την παρέα τους, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Όπως η ίδια περιέγραψε σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram, αποφάσισαν να περπατήσουν στο βουνό αλλά τελικά χάθηκαν. Μάλιστα είχε ξεκινήσει να νυχτώνει και τα... σενάρια περί διάσωσης από τα ΕΚΑΜ ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Διαβάστε επίσης:  Μαρία Μπακοδήμου: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα που θα δούμε στο "Γεια σου"

"Όπως κι οι περισσότεροι θεωρήσαμε ότι η πρώτη μέρα του χρόνου είναι ιδανική για να κάνουμε μια νέα αρχή . Ξεκινήσαμε αποφασίζοντας να μειώσουμε τις ποσότητες που τρώγαμε και πίναμε τις προηγούμενες μέρες και φυσικά να κάνουμε άσκηση . Είπαμε να περπατήσουμε στο βουνό . Ξεκινήσαμε από το σταθμό στις Μηλιές , περάσαμε τη γέφυρα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο πατέρας του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο κι ανεβήκαμε στο βουνό δίπλα από γκρεμό μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη .
Όλο αυτό το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή χάσαμε το μονοπάτι μας στο δάσος κι είχε αρχίσει να νυχτώνει . Εκεί απαγορεύτηκε ο πανικός, κάναμε οικονομία στους φακούς των κινητών , βρήκαμε σήμα να στείλουμε μήνυμα για βοήθεια και δεν ξαμολήθηκε κανείς μόνος του να βρει την άκρη . Φαντασιωθηκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΚΑΜ και θα παίζαμε στις ειδήσεις . Τελικά καταφέραμε από άλλο μονοπάτι να πλησιάσουμε τη γέφυρα και να βρουμε το δρόμο μας. Ήταν νύχτα πια είχαμε σωθεί αλλά ταλαιπωρηθεί και πεινάσει .Οπότε την πέσαμε πάλι σε γκιουβετσακια, πίτες, ρολά , σουφλέ σοκολάτας και ποτά . Ο στόχος της μέρας φάνηκε άπιαστος . Δίαιτα καλύτερα από αύριο που είναι και Δευτέρα . Ευτυχισμένο το 2023 βρε παιδιά. #happynewyear" εγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR